Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem " úgy sikerült " az össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem " úgy sikerült " az össze költözés mint gondoltam?!

Figyelt kérdés

nyilván össze kell csiszolódni ami egyértelmű és az se zavar hogy 0 24ben latjuk egymást.

Ami a gondom hogy sose gondoltam hogy ennyire halogatós tipus ami a házimunkát jelenti. A legapróbb dolgokért is úgy kell szólni minthogy rakja el a cuccait. Ezekre rendszerint kifogás a válasz. Ezek számomra kiábrándítóak..férfitől is de pláne nőtől.

A másik amit sose gondoltam hogy magával ilyen igenytelen lesz ( oké h szülei ilyenek de ő anno mondta ha saját élete lesz más lesz..)

A házimunkát javarészt én csinálom.

33f

2020. nov. 2. 20:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Fúha... rég rossz. Sajnos a szülői minta beivódik, mégha ő váltig állítja az ellentettjét.
2020. nov. 2. 20:39
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Lakva ismeri meg az ember a másikat. Az egyik kollégám is így járt. Összeköltözés előtt vagy 2 évig jártak a csajjal, mert mikor összebútoroztak egy albérletbe, utána 1 hónap múlva szakítottak is. csaj sem akart otthon semmit csinálni, pedig laza munkakörben dolgozott.
2020. nov. 2. 20:42
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

És mi a kérdés?

Valószínűleg azért ilyen, mert ezt szokta meg, ezt látta a szüleitől és így automatikusan ő is ezt vette át. Ha erőfeszítéseket tesz, természetesen lehet rajta változtatni. Beszéld meg vele, hogy téged ez zavar és tudod, hogy ő se így tervezte, de mégis azt veszed észre, hogy a szülők példáját követi. Ha észbe kap és próbál javítani rajta, akkor segíts neki, támogasd benne és úgy még lehet jó. Ha meg se próbálja, akkor viszont hagyd, mert csak állandó vita lenne belőle.

Amúgy mit értesz az alatt, hogy igénytelen magával? Csak azért kérdezem, mert ha pl. olyan lenne, hogy nem tisztálkodik rendesen, akkor azt már eddig is láttad volna, mikor találkoztok.

2020. nov. 2. 20:48
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a barátommal ez a helyzet :( 25 N
2020. nov. 2. 20:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt értem az igénytelenség alatt hogy van egészségügyi gondjai mégsem megy orvoshoz hanem elintézi azzal hogy bnőjének is erre a gondra/fájdalomra ezt mondta a doki meg mikor menjek?- sokat dolgozom ! Ill. a túlsúlyát is le.zarja ..erre az a kifogás h hasonló testalkatú bnőjének azt mondta a dokija h a gerincferdülés okozza mert előrenyomja a belső szerveit..
2020. nov. 2. 21:02
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
Hát ez tényleg igénytelen. Magára és a környezetére. Igazad van, az igényesség nem csak a külsőről szól, hanem az igény az egészségre is.
2020. nov. 2. 21:04
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

Te is igènytelen vagy kèrdező, csak más szempontokból.

Szakíts vele, ès húzz el innen. Kutya nem kíváncsi már a nyüglődèsedre.

2020. nov. 2. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

1.

Szülői mintákat ne keverjük ide, mert nem mindig jön be. Főleg, ha full eltérő szüleid vannak. Nálunk apám kényszerbeteg tisztaságmániás volt, az anyám pedig mindenféle dolgokat gyűjtött "jóazmég" felkiáltással (már leszokott róla szerencsére, mivel nagymamám még rosszabb és látta hogy ez hová vezethet).

Én mióta egyedül élek igyekszem egyikükre sem hasonlítani. A gyűjteményeket szépen kell tárolni és normális mederben tartani őket, a takarítás fontos, de nem kényszerbetegek módjára.

Legjobb egy egészséges középút. Nem a patikai rendben élni, de nem is a retkes putriban, mint némelyik embernél.

2020. nov. 2. 21:27
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem értem, amikor atmentel hozza mielőtt osszekoltoztetek volna akkor nem vetted észre hogy igénytelen? Vagy azt hogy túlsúlyos ?😀
2020. nov. 2. 21:52
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

A legtöbb helyen meg javarészt a nők végzik a házimunkát, és?

Te nem csinalhatod nagyobb mennyiségben, mert farkad van?

2020. nov. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!