Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor, ha egy párkapcsolatban elérkeznek az összeköltözéshez, ám mindkettőjüknek van saját háza, ahol nagyon szeretnek lakni? Mit tesznek ilyenkor?
Jó!
Ha egyik sem adja ki albérletbe, egyik sem adja el. Akkor ebből soha nem lesz életre szóló kapcsolat.
"Ilyenkor szerintem a legjobb megoldas, ha mindketten eladják a házukat, és közösen vesznek egyet."
Ez nagyon nem jó ötlet. Több èv együttèlès után, ha eljön a családalapítás ideje, házasság, stb. akkor okè, de ha mèg csak most fogtok összeköltözni, ergo az sem biztos, hogy egyáltalán működni fog-e a dolog (hisz lakva ismered meg jobban, sok kapcsolat be is fuccsol utána), nagy butaság egyből közösbe tolni a vagyont.
"A bérbe adás nekem azért nem tetszene, mert kiadnám azt, amit én építettem fel vadidegeneknek. Ergo, feleslegesen küzdöttem érte, hogy meglegyen."
Ez az általad olyan jó ötletnek titulált eladásnál is így van, nem? Ès akkor mèg örökre el is veszted. Ha csak bèrbe adod, akkor ha mèg sem működik a kapcsolat, van hova visszamenned. Ha még működik, minden klappol, el lehet adni kèsőbb is, ès közösbe invesztálni. Addig is a bèrleti díjjal lesz plusz bevèteled. Szóval nagyon nem felesleges.
Összességében, szerintem is a bérbe adás a legjobb megoldás!
Az egyszer itt lakni, egyszer ott lakni maximum akkor oldható meg, ha nem laknak egymástól túl messze, és be tudnak járni dolgozni egymás házából is jelentős plusz költség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!