Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A közös és külön kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A közös és külön kassza között van átmenet?

Figyelt kérdés

Én nettó 200-at keresek nőként. Ha összejövök egy férfivel, aki mondjuk 50-100 ezerrel többet keres(vagy ugyanannyit/kevesebbet mint én), akkor szerintetek működne az alábbi modell?

Egy fix összeget mindketten átutalunk egy közös számlára.

A maradék mindenkinek a "sajátja". A közös élet dolgait a közös számláról vesszük. A saját magunkra költött pénzt pedig a sajátból. Pl.: hobbi, fodrász, ruha stb...

2020. okt. 30. 18:27
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
9. Köszönöm a megerősítést.
2020. okt. 30. 19:39
 12/31 A kérdező kommentje:
10. Ez csak egy példa volt.
2020. okt. 30. 19:39
 13/31 A kérdező kommentje:
A védekezést ti ilyen esetben a közös pénzből finanszíroznátok? Nekem az tűnik logikusnak. Mindegy, hogy óvszer, tabletta, spirál stb... Vagyis, hogy a nő vagy a férfi alkalmazza. De "közös" ügy.
2020. okt. 30. 19:42
 14/31 anonim ***** válasza:
48%
#13 Persze, miért ne. Csak aztán ne hogy az legyen, hogy "az én pénzemből szeded azt a szart, hogy megdughasson a ...... " :D
2020. okt. 30. 19:44
 15/31 A kérdező kommentje:
Az épp, hogy közös pénzből lenne. :D De egyébként nem, ilyen velem nem történne.
2020. okt. 30. 19:48
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk ugy volt h a exem penze magasabb volt de vontak az 50%at (bedolt hitel vegrehajtas) igy vegeredmenyben az en bevetelem tobb volt.

O olyan ha penzt kapott 5 nap mulva nem volt belole.

Igy letette amit kapott es volt neki 10-20e koltopenze. A tobbit en osztottam be. Ha nem ez lett volna akkor 10en nem lett volna semmire sem love 😂 ha kellet neki valami megbeszeltuk es elmentunk megvenni vagy odaadtam neki a megfelelo osszeget, termeszetesen ha nekem kellet valami akkor ugyan igy jartunk el. (Nagyobb osszeg 30-100e ertekben)

Havonta eltettem egy keveset/tobbet a megtakaritasi szamlamra.

Mindkettonknek kulon szamlaja volt. Nalunk ez igy mukodott...

8 ev alatt meg is tanulta hogyan kell beosztani a penzt 😂

2020. okt. 30. 19:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Akkor ez már biztosan pozitív hozadéka lett az együtt töltött időnek. :D
2020. okt. 30. 20:00
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

Hat ka meg h kvazi kifizettem a hiteleinek a felet...

Mondjuk visszakaptam a befizetett penzek felet 😂

A birosag megitelte nekem.

2020. okt. 30. 20:07
 19/31 anonim ***** válasza:
Ez egy jó megoldás!
2020. okt. 30. 21:34
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én apukámmal élek, de mi is ezt a rendszert alkalmazzuk. A rezsi, és a közös kiadások feleződnek, a saját kiadásokat mindenki magának fizeti. A maradék pénz kezelése értelem szerűen magánügy.
2020. okt. 30. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!