Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincsen átmenet a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsen átmenet a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Lehet tényleg nem jó senki a nőknek?!

Eddig volt egy 6 éves kapcsolatom.

Kb fél éve lett vége.

Elkezdtem ismerkedni és azt szűrtem le pár hónap alatt, hogy 2 férfi típus talált be....

Menő, laza csávó (aki nem egy megbízható, de azért izgató)

A másik a jó fiú, aki annyira unalmas...

Nincsen átmenet, aki kellően izgató, meg nyilván eljár egy két helyre, de mellette megbízható és rendes?

22N

2018. júl. 6. 18:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

"Nincsen átmenet, aki kellően izgató, meg nyilván eljár egy két helyre, de mellette megbízható és rendes?"

Ha te nem tudsz egy ilyen tulajdonságokkal bíró pasit a saját magad számára teljesen hihető, hétköznapi változatban elképzelni, akkor egy darabig még sajna nem fogsz találkozni vele.

Egyébként biztosan létezik.

2018. júl. 6. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Fura népek közt élsz, nem csak ez a 2 típus van és nem csak a 3 aki a köztes, hanem nagyon sok sok sok típus.

Elég szűkösen látod az embereket.

2018. júl. 6. 18:38
 3/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
63%

Van átmenet, szerintem nem is kevés. Én is nagyrészt inkább otthon ülős vagyok, de ha lenne barátnőm szerintem nem így lenne. Moziba így is elszoktunk járni haverokkal, vagy erdőbe, esetleg csak sétálni a városban is szeretek. Buli meg ilyenek nem nagyon. ( bár jó lenne majd egyszer kinézni Wacken-re vagy Brutal Assault-ra:D )

A lényeg, hogy rengeteg olyan fiú van, aki megbízható, rendes és mellette eljár helyekre. Az meg, hogy izgató... mit jelent számodra?

2018. júl. 6. 18:47
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Van. Itt vagyok én is pl. (nem egoizmus semmi ilyen nem áll a háttérben.) de ismerem magam. Nyitott ember vagyok,akármiről eltudok beszélgetni,szeretek filozofálni,reálisak az életre való tekinteteim, céljaim mellette szeretek bulizni,szórakozni,kikapcsolódni de egy normális érett kapcsolatra vágyom.

Vannak átmenetek azért mert te ezt tapasztaltad a fél év alatt nem azt jelenti hogy itt kimerült a "választék".

én 4 hónapja vagyok szingli, nekem sincsenek jobb tapasztalataim de nem vagyok negatív és nem csüggedek. 21/F

2018. júl. 6. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Az én párom pont egy átmenet. Sármos, jó a hangja, jól öltözik, lazán él. Közben tisztessèges és maximálisan megbízható, nincsenek káros szenvedélyei, stb. De vannak hibái, amikkel teljesen ki tud készíteni. El kell fogadnod, hogy tökéletes pasit nem fogsz találni. De az általad említett végletek között is vannak jócskán férfiak. :)
2018. júl. 6. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Elkezdtem ismerkedni és azt szűrtem le pár hónap alatt, hogy 2 férfi típus talált be...."

És te kit találtál be? Senkit? Mert akkor lehet, te is unalmas vagy...

"Nincsen átmenet, aki kellően izgató, meg nyilván eljár egy két helyre, de mellette megbízható és rendes?"

De van, csak ő kapcsolatban van. :)

2018. júl. 6. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne átmenet, létezik ez a réteg is. Ha eddig nem találkoztál velük, akkor csupán rossz helyen keresgéltél. A barátnőik illetve a feleségeik mellett keresd őket, ugyanis ez az a férfitípus, amelyik nagyon hamar "elkel".
2018. júl. 6. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Végülis nem lehetetlen, de általában a kettő üti egymást. Mert aki laza, izgató, az kelendőbb a nők körében, ezáltal így jobban válogat is, cserélgeti a csajokat mert megteheti. Aki meg unalmas az meg nyilván hiába gondolja komolyan (nyilván a nők nem akarnak tőle semmit azért is.) A srácok nagyrésze egyébként a nőknek ez a kategória.
2018. júl. 6. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:
17%

Jaj, te szegény, szerencsétlen. :)

Hát kavarj inkább a jóképű, megbízhatatlan macsóval. :D

2018. júl. 6. 21:36
 10/13 anonim ***** válasza:
#8: sokaknak nem okoz gondot egymásnak ellentmondó dolgokat várni :)
2018. júl. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!