Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsen átmenet a férfiaknál?
Lehet tényleg nem jó senki a nőknek?!
Eddig volt egy 6 éves kapcsolatom.
Kb fél éve lett vége.
Elkezdtem ismerkedni és azt szűrtem le pár hónap alatt, hogy 2 férfi típus talált be....
Menő, laza csávó (aki nem egy megbízható, de azért izgató)
A másik a jó fiú, aki annyira unalmas...
Nincsen átmenet, aki kellően izgató, meg nyilván eljár egy két helyre, de mellette megbízható és rendes?
22N
"Nincsen átmenet, aki kellően izgató, meg nyilván eljár egy két helyre, de mellette megbízható és rendes?"
Ha te nem tudsz egy ilyen tulajdonságokkal bíró pasit a saját magad számára teljesen hihető, hétköznapi változatban elképzelni, akkor egy darabig még sajna nem fogsz találkozni vele.
Egyébként biztosan létezik.
Fura népek közt élsz, nem csak ez a 2 típus van és nem csak a 3 aki a köztes, hanem nagyon sok sok sok típus.
Elég szűkösen látod az embereket.
Van átmenet, szerintem nem is kevés. Én is nagyrészt inkább otthon ülős vagyok, de ha lenne barátnőm szerintem nem így lenne. Moziba így is elszoktunk járni haverokkal, vagy erdőbe, esetleg csak sétálni a városban is szeretek. Buli meg ilyenek nem nagyon. ( bár jó lenne majd egyszer kinézni Wacken-re vagy Brutal Assault-ra:D )
A lényeg, hogy rengeteg olyan fiú van, aki megbízható, rendes és mellette eljár helyekre. Az meg, hogy izgató... mit jelent számodra?
Van. Itt vagyok én is pl. (nem egoizmus semmi ilyen nem áll a háttérben.) de ismerem magam. Nyitott ember vagyok,akármiről eltudok beszélgetni,szeretek filozofálni,reálisak az életre való tekinteteim, céljaim mellette szeretek bulizni,szórakozni,kikapcsolódni de egy normális érett kapcsolatra vágyom.
Vannak átmenetek azért mert te ezt tapasztaltad a fél év alatt nem azt jelenti hogy itt kimerült a "választék".
én 4 hónapja vagyok szingli, nekem sincsenek jobb tapasztalataim de nem vagyok negatív és nem csüggedek. 21/F
"Elkezdtem ismerkedni és azt szűrtem le pár hónap alatt, hogy 2 férfi típus talált be...."
És te kit találtál be? Senkit? Mert akkor lehet, te is unalmas vagy...
"Nincsen átmenet, aki kellően izgató, meg nyilván eljár egy két helyre, de mellette megbízható és rendes?"
De van, csak ő kapcsolatban van. :)
Jaj, te szegény, szerencsétlen. :)
Hát kavarj inkább a jóképű, megbízhatatlan macsóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!