Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A babaarcú lányok előnyben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A babaarcú lányok előnyben vannak a férfiaknál?

Figyelt kérdés

A babaarc vonzóbb mint egy karakteresebb női arc?

Mi a véleményetek?

Kort is írjatok!

2018. máj. 20. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

A férfiak, mint halmaz, ilyen téren nem értelmezhető.

Egyéni ízléssel bírnak.

Van, amelyiküknek bejön, van amelyiküknek nem.

2018. máj. 20. 11:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Számomra mindkettő lehet nagyon vonzó!

32F

2018. máj. 20. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

talán igen, de fontosabb h a nő milyen partner, milyen intelligens, lehet vele komoly dolgokrol is beszelni vagy csak vihorászik es az erdekli h egesz nap szorakoztassam őt h ne unatkozzon. Szoval a belső értékek nálam nagyobb hangsulyban vannak, de a babaarcú lányok igen, vonzoak ugyanugy számomra is.

32F

2018. máj. 20. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Én szeretem a karakteresebb arcot

38f

2018. máj. 20. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
babaarc = jellegtelen?
2018. máj. 20. 13:32
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem, a babaarc nem jellegtelen. Nekem volt egyszer egy babaarcú jó barátnőm, akinek, abból leszűrve, amiket elmesélt, szerintem nem voltak párkeresési problémái. Viszont pl. munkahelyen alapból úgy viszonyultak hozzá sokan, mint aki nagyon buta, holott egy nagyon értelmes, az átlagnál messze olvasottabb, intelligens ember volt.
2018. máj. 20. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Két közismert példa a babaarcra:

[link]

[link]

2018. máj. 20. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Férfiaknak mindegy, babaarc és karakteres is bejön nekik ha hagyja magát az adott nő ,no meg formára sem rossz.
2018. máj. 20. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Mit takarnak ezek az arctipusok nalad?
2018. máj. 20. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Mivel a karakteres arc nem jelenti kapásból azt, hogy ronda, mint a bűn, szerintem teljesen mindegy. Az összbenyomást szokás nézni, illetve normáliséknál a személyiséget.
2018. máj. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!