Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak nektek mindegy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mindegy hogy a barátnőtök hány férfival volt előttetek?

Figyelt kérdés

Mi számít már soknak? Zavar ez egyáltalán benneteket?Lehet-e tisztességes olyanból, aki már túl van mondjuk 7-8 férfin. Ez milyen gondolatokat ébreszt bennetek? Lécci a sértő megjegyzéseket kerüljük el ha lehet.

Köszönöm. :)

2020. okt. 30. 05:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ kérdező hány éves vagy? pl ha 14 vagy 16 akkor elég érdekesen hangozna a 7-8 férfin már túl vagy. De ha idősebb pl. 35 felett vagy akkor engem nem különösebben érdekel.
2020. okt. 30. 07:03
 12/35 anonim ***** válasza:
8%
Nekem sosem volt még barátnőm, 38 vagyok. Sokáig azt szerettem volna, hogy olyan barátnőm legyen, akinek nem volt még kapcsolata. Így a kor előrehaladtával ez már reménytelen eset kategória.
2020. okt. 30. 07:11
 13/35 anonim ***** válasza:
78%
egy nőnek tilos megmondani hány pasival volt előtte, ha komoly kapcsolatot szeretne de még akkor is ha csak egyéjszakásat. Sajnos a férfiaknak nem áll fel, ha a nő sokkal volt vagy tapasztaltabb, valamiért mindig a naív, szende kislánykákra buknak, és van valami képzeletbeli agymenésük hogy a sok férfival volt nő nem olyan tiszta testileg, tág és mintha még mindig benne lenne az összes férfi spermája, akivel lefeküdt. És nem kérdeznek rá, de kb minden kérdésük arra irányul, hogy ez kiderüljön. Ezért kell azt mondani, hogy két hosszú évekig tartó kapcsolatban éltem. Ebből azt szűrik le hogy csak két pasid volt, az is komoly és máris nyert ügyed van. Bármennyire is szeretnél, nem szabad teljesen őszintének lenni, ha bármit is elakarsz érni az életben és ez nem csak a kapcsolatokra vonatkozik, hanem munkára és sok minden másra is.
2020. okt. 30. 07:25
 14/35 anonim ***** válasza:
95%

Számít ez ha beleszeretettél és mindenben látszik, hogy a kedvedben jár?

Vagy inkább a saját mércénk fontosabb?

Nyilvánvaló, hogy akinek az a meggyőződése, hogy tökéletes párkapcsolatot kizárólag tökéletes előélettel lehet elérni az ne menjen bele.

2020. okt. 30. 07:27
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít.
2020. okt. 30. 07:40
 16/35 anonim ***** válasza:
29%

13

Én azt nem értem minek titkolni az ilyet. Alapból kezdeni egy hazugsággal, hogy én már 10 éve egy férfival vagyok, ha meg kiderül, hogy másfél hónapja még 3 embert cumiztál le a WC-ben az nem gáz?

Szerintem egyáltalán nem azt várja el senki, hogy legyél szűz, de mindenki a maga vehemenciájához keres "párt". Ha a pasi lefeküdt 3 nővel mondjuk 8 év alatt akkor nem valószínű, hogy olyan nőt fog keresni aki 9 év alatt 25 pasival feküdt le, de ugyan ez igaz nőknél is. Ha te mint nő 3 kapcsolatban voltál akkor valószínűleg nem azzal fogsz kezdeni aki csak az előző hónapban volt ennyi nővel. Ha pedig mindketten 20-20 partnerrel voltatok tavaly nyár óta elég álszent lenne elítélni a másikat.

" Bármennyire is szeretnél, nem szabad teljesen őszintének lenni, ha bármit is elakarsz érni az életben és ez nem csak a kapcsolatokra vonatkozik, hanem munkára és sok minden másra is."

Nagy igazságot mondasz... ezért van ennyi gerinctelen ember aki inkább csalja a másikat minthogy lelép és ezért nem ér senkinek egy l..aszt se a szava.

2020. okt. 30. 07:41
 17/35 anonim ***** válasza:
20%
De jó,hogy itt minden nő arról papol,hogy nem számít a szám. Nem ismerik be egy ribi se,hogy ő az,olyan mint az alkoholisták ők se ismerik be csak munka után megisznak pár sört meg felest ők nem alkoholisták... Tényleg kényes téma ez,nekem se tetszik,ha sokkal feküdtek le. De a 7-8 az még tűrhető,ha van már olyan min. 30 körüli a nő és megválogatta a partnereit(olyanokkal feküdt le akik nem mesélik el a mindenkinek,hogy szopta le őket,nem 1 baráti,vagy 1 munkahelyi társaságból tevődött össze). És ez nem önbizalomhiányból nem tetszik egy férfinak. Aki könnyen adja magát annak nincs olyan értéke. Olyan mint egy olcsó,lelakott autó akinek sok tulajdonosa volt,vagy egy fiatal auto akinek 1 tulajdonosa volt.
2020. okt. 30. 07:46
 18/35 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem szamit

Leven nem ez alapjan valasztok

Nem kerdezem es nem vagyok kivancsi ra ...

Az ex az ex ennyi

2020. okt. 30. 08:01
 19/35 anonim ***** válasza:
7%

Nem mindegy. Akinek 3-nál több pasija volt, azt nem veszem komolyan, hanem - közös megegyezésen alapuló - szex után szakítok vele. Bármennyire is erősödik a feminista mozgalom, egy nőnek nem áll jól, ha sok partnere volt.

Nem akarok olyan barátnőt, ami mindenféle fazonnal kavart.

2020. okt. 30. 08:12
 20/35 anonim ***** válasza:
17%
Csak ha minél többel volt,akkor annál kisebb az esélye,hogy veled hosszútávó,kitartó kapcsolatba legyen,mert ha a legkisebb probléma is lesz a kapcsolatotokba akkor ő mindjárt máshoz menekül...
2020. okt. 30. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!