Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha a barátnőtök előttetek 3 pasival feküdt volna le?
Figyelt kérdés
Ebből a háromból az elsővel egy és fél évig , a másodikkal egy évig volt együtt. Az utolsóval kétszer feküdt le (vele nem voltak együtt)2020. aug. 7. 00:09
1/13 anonim válasza:
Ez a kamu. No már most, elárulod nekem, hogy miért akarsz egy másik embert megvezetni? miért jó ez neked? Hazugsággal indítani egy kapcsolatot, az nagyon gáz:)
2/13 A kérdező kommentje:
Miért is lenne kamu?
2020. aug. 7. 00:18
3/13 anonim válasza:
A páromat az is zavarja, hogy előtte 1 férfivel voltam, őszintén szólva én meg marhára örülök neki, hogy előttem ő senkivel nem volt
4/13 anonim válasza:
Most ennek túl soknak vagy túl kevésnek kéne lennie? Nem igazán értem.
5/13 anonim válasza:
2 Én elhiszem,hogy nagyon lenézed a faszikat, de azért ennyire nem kéne hülyére venni őket. Mondja ezt egy nőtársad.
6/13 anonim válasza:
Miért zavarna? Melyik résszel van baj? Hogy nem te vagy neki az első? Ez Miért fontos? Ha tényleg számít akkor te nagyon féltékeny vagy szerintem az pedig onbizalomhianyt jelez.
7/13 anonim válasza:
Na még egy frusztrált hülyegyerek
8/13 anonim válasza:
Ha tényleg ennyi, az nem zavarna, az átlag ennél sokkal rosszabb, viszont amit egy nő mond a korábbi partnerei számáról, azt meg kell szorozni minimum 3-mal. Emellett amelyik nő kapcsolaton kívül szexel, az ribi, és alkalmatlan komoly kapcsolatra.
9/13 anonim válasza:
Ne heragudj, mi vagy te ős robbanás? Előtted nem volt semmi?
10/13 anonim válasza:
Gondolj már bele, a párkapcsolatot is a sexet is tanulni kell. Szerintem pont nem opció, hogy valami első kapcsolatossal kössön az ember házasságot. Persze nyilván lehet első kapcsolatból is komoly kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!