Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy tanultabb személy (orvos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanultabb személy (orvos, ügyvéd) együtt élhet hosszabb távon egy egyszerűbb, vagy egy kétkezi munkát végzővel?

Figyelt kérdés

Szerintetek működhet a dolog? Van tapasztalata valakinek?

(kétkezi munkára nem a takarítóra gondolok, pl fodrász, egyszerűbb irodai stb)

Köszönöm a válaszokat :)

2020. okt. 26. 19:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%

Oké, játsszuk azt, hogy én vagyok a pasi.

Mit érek el azzal, hogy hazamegyek egy okos, művelt, tanult nőhöz?

Mit érek el azzal, hogy egy rendezvényen megjelenek egy okos, művelt, tanult nővel?

Otthonra, és a nyilvános megjelenéshez is inkább ilyen nő kell: [link]

2020. okt. 27. 13:34
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen haverom. Menő orvos pasi-műkörmös feleség. A feleség enyhén elhízott, de szép arcú. Nagyon boldog házasságban élnek.
2020. okt. 29. 08:21
 23/32 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Más világ és kész. Lépjünk már túl ezen.
2020. nov. 8. 14:03
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan működhet, de nekem egyik próbálkozásom sem jött össze, ha én voltam a kapcsolatunkban a "tanultabb". Többnyire a másik fél érezte azt, hogy nem tud eleget adni a kapcsolatunkban én pedig nem tudtam kezelni az állandó dörmögést, a komplexusokból fakadó monológot. Könnyebb volt elengedni egymás kezét, mert csak hatalmas kompromisszumok által tudott volna ez működni.
2020. nov. 8. 17:56
 25/32 anonim ***** válasza:
51%
Nincs más világ , a világ az amikor 2 ember megérti egymást tudnak kommunikálni és együtt nevetni , ne azért kelljen valaki mert menő a szakmája , ha nem vagy nyitott és egy sablon szerint élsz , akkor nem lessz boldog kapcsolatod .
2020. nov. 8. 20:18
 26/32 anonim ***** válasza:

24. Mekkor volt a Ti esetetekben a különbség?

Én nőként amúgy szeretem, ha tanultabb a párom, illetve, ha tud gondolkodni (és ez nem megy az érzelmei kifejezének a kárára). Szeretek felnézni ilyen szinten is a páromra. Eddig is csak nálam "tanultabb" férfiakkal voltam együtt, és nem ez vetett véget a kapcsolatunknak. Azonban nem hiszem, hogy ennek így kellene lennie stb, csak az én véleményem ez.

2020. nov. 8. 20:54
 27/32 anonim ***** válasza:

24 vagyok.

Egyikőjük bolti eladó volt egy műszaki boltban és kisgép kölcsönzőben, másikuk autószereló volt, alkalmazottként. Mindkettőnél a pénz miatt jöttek ki a komplexusok. Akkor még jobban kerestek nálam, de várható volt, hogy ez nem lesz így sokáig.

2020. nov. 8. 21:16
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekem közèpiskolai vègzettsègem van,ès egy okj-ès ápolói oklevelem.A volt èlettársam diplomás.10 èvig voltam vele.Tudtam vele beszèlgetni,mert èn is szerettem sokat olvasni.Szinkronban voltunk,de a szex az számomra nem volt kielègítő ,amitől bekattantam,ès vège lett.
2020. nov. 8. 22:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem működhet.Attól mèg lehet valaki tájèkozott,mert nincs diplomája.
2020. nov. 8. 22:34
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen.Van egy ismerősöm,aki varrónő és a férje ügyvéd.Igaz,második házasság mindkettőnek,de 15 éve müködik.
2020. nov. 9. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!