Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen ruhában vagytok otthon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhában vagytok otthon? Mi az elvárás a párotok felé ilyen téren?

Figyelt kérdés
Én mindig ügyelek rá, hogy ne legyek slampos. Itthon sportmelltartóban, sportpólóban és leggingsben szoktam lenni. Melegítőt sosem használok, mert nagy részük igénytelen hatást kelt. Ha jön hozzánk valaki, amit előre tudok vagy csak leviszem a szemetet, leugrom a közeli boltba, akkor mindig felöltözök rendesen, farmert ès pólót/hosszú ujjú felsőt veszek fel.
2020. okt. 24. 16:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Melegítőnadrág, flaneling, zokni, pulcsi, stb. A ruháim tiszták, illatosak, de egyáltalán nem néznek ki jól, és nem csinosak. Némelyiken domestosfoltok is vannak.

N

2020. okt. 24. 17:20
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Elvárás, hogy ne legyen utcai ruhában. Ha főzünk, átveszi a szagát és hamar tönkre is megy, nem való otthonra.

Én pólóban és bugyiban/rövidnadrágban szoktam lenni, hűvös napokon felveszem az egyik puha köntösöm. Általában fűtünk ezerrel, kellemes 25-26 fok szokott lenni idebenn. Páromon is póló+alsónadrág szokott lenni.

2020. okt. 24. 17:30
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Én általában pamut leggingsben és pólóban, ő melegítőben és pólóban. Amíg tiszta és nem szakad le róla, addig egyáltalán nem érdekel, miben van itthon és fordítva is így van. Nem érdekel mennyire csinos egy itthoni darab, nem fontos.
2020. okt. 24. 17:46
 14/29 A kérdező kommentje:
Merevítős melltartót én sem hordok itthonra, csak sportmelltartót. Koszos, kinyúlt, leselejtezett (utcára már nem, de otthonra még jó) ruhák baromi igénytelenek, ha abban látnám a párom tuti nem lenne kedvem vele szexelni. Az egy szál alsóban való flangálást sem értem, társasházban lakunk, nem akarom mutogatni magam a szomszédoknak. Fűtéshez szerinrem még korán van, ráérünk majd akkor bekapcsolni, ha kinn is tartósan hideg lesz.
2020. okt. 24. 17:49
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

A sportmelltartótól pl elállna a lélegzetem, szó sem lehet róla, nem is értem az egész koncepciót amúgy. Jobb a semmi, nagykeblűeknél gondolom más a helyzet.

Vannak nyúzottabb itthoni ruháim és kényelmes de csinosak is, ha például vendég érkezik vagy éppen csak tetszeni szeretnék aznap.

2020. okt. 24. 17:54
 16/29 A kérdező kommentje:

Nagyon kényelmes, edzésre is ilyet használok, mimt pl. ez

[link]

2020. okt. 24. 17:57
 17/29 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Nekem pólók, pulcsik, leggingek/rövidnadrágok/mackóalsók, lazább tartású sportmelltartók játszanak otthonra. Ha szakadt, foltos, nem veszem fel otthonra sem. A legigénytelenebb darabom egy megsárgult póló.
2020. okt. 24. 18:04
 18/29 anonim ***** válasza:
56%

Jól néz ki :) és látom átereszt mindent amit kell, de még sima melltartóból is csak a 3szög fazont 2 szál madzaggal tudom elviselni, ha nagyon muszáj :)

2020. okt. 24. 18:06
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Melegitoben (de ilyen passzos, inkabb leggings fele csak vastagabb, nem kinyult pamut), valami poloban, ennyi. Sminkelni nem szoktam otthonra, a hajamat tartom csak rendben. Ha lemegyunk boltba, nyilvan atoltozom.
2020. okt. 24. 18:08
 20/29 anonim ***** válasza:
37%

"biztosan kiábrándulnék egy slampos, koszos mackónadrágban, 2 számmal nagyobb pólóban, zsíros hajjal itthon ülő pasitól, bármennyire is szerelmes lennék belé. Szerencsére a párom nem ilyen."

De majd ilyen lesz, anyukám.

2020. okt. 24. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!