Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában vagytok otthon? Mi az elvárás a párotok felé ilyen téren?
Cuki. :)
Nálunk a fő szempont a kényelem. Na persze meg az általános higénia betartása. Férjem szereti a kényelmes mackónadrágokat, én az ő régi, kicsit már kopott kapucnis pulcsiját itthonra. Csak munka miatt (webkonferencia) szoktam itthon sminkelni, vagy ha jön valaki. Ha kimegyünk persze mi is felöltözünk "rendesen", farmer, póló, pulcsi stb.
7 éve együtt, 5 éve házasok, nem azon fog múlni, hogy rajta milyen nadrág van, rajtam meg van-e alapozó. Főleg mivel március óta állandóan együtt vagyunk itthon dolgozva.
Ha neked ez fontos, élj így, de nem kell görcsölnöd rajta, mert a párod, ha szeret, szeretni fog mackónadrágban is. :)
Most összekevered az öltözködést a koszos igénytelenséggel. Egy mackóalsó egy pólóval nem igénytelen, ha tiszta. A párom melltartót se nagyon vesz fel itthonra, csak pólót. És akkor mi van? Én látom csak és szeretem így is.
A koszos ápolatlan embert meg csomagolhatod bármilyen ruhába akkor is egy koszos ápolatlan akárki marad. És miért kellene 2 számmal nagyobb pólót fölvennie? Egy sima póló is kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!