Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen ruhában vagytok otthon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhában vagytok otthon? Mi az elvárás a párotok felé ilyen téren?

Figyelt kérdés
Én mindig ügyelek rá, hogy ne legyek slampos. Itthon sportmelltartóban, sportpólóban és leggingsben szoktam lenni. Melegítőt sosem használok, mert nagy részük igénytelen hatást kelt. Ha jön hozzánk valaki, amit előre tudok vagy csak leviszem a szemetet, leugrom a közeli boltba, akkor mindig felöltözök rendesen, farmert ès pólót/hosszú ujjú felsőt veszek fel.
2020. okt. 24. 16:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
kényelmesen :)
2020. okt. 24. 16:57
 2/29 A kérdező kommentje:
Mit értesz alatta?
2020. okt. 24. 16:57
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Én nem hordok ruhát itthon, ha tudom előre hogy vendég jön, felveszek egy zoknit :)
2020. okt. 24. 16:59
 4/29 A kérdező kommentje:
Meztelenül vagy otthon? Vagy ezt hogy értsem?
2020. okt. 24. 17:00
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

Cuki. :)

Nálunk a fő szempont a kényelem. Na persze meg az általános higénia betartása. Férjem szereti a kényelmes mackónadrágokat, én az ő régi, kicsit már kopott kapucnis pulcsiját itthonra. Csak munka miatt (webkonferencia) szoktam itthon sminkelni, vagy ha jön valaki. Ha kimegyünk persze mi is felöltözünk "rendesen", farmer, póló, pulcsi stb.

7 éve együtt, 5 éve házasok, nem azon fog múlni, hogy rajta milyen nadrág van, rajtam meg van-e alapozó. Főleg mivel március óta állandóan együtt vagyunk itthon dolgozva.

Ha neked ez fontos, élj így, de nem kell görcsölnöd rajta, mert a párod, ha szeret, szeretni fog mackónadrágban is. :)

2020. okt. 24. 17:02
 6/29 anonim ***** válasza:
93%
Szabadidőruhában.
2020. okt. 24. 17:02
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom lány vagy. Nekem a barátnőm felé az az elvárás, hogy ápolt legyen a megjelenése, legyen jó illata. Viszont járjon nyugodtan melegítőben itthon vagy ha nincs semmi dolga, akkor csak egy hálóingben és egy bugyiban. Az pont elég szexi.
2020. okt. 24. 17:04
 8/29 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen is múlik, biztosan kiábrándulnék egy slampos, koszos mackónadrágban, 2 számmal nagyobb pólóban, zsíros hajjal itthon ülő pasitól, bármennyire is szerelmes lennék belé. Szerencsére a párom nem ilyen.
2020. okt. 24. 17:04
 9/29 A kérdező kommentje:
Egy bugyi max. nyáron elég, befagyna itthon a fenekem, ha csak abban lennék.
2020. okt. 24. 17:06
 10/29 acelsziv ***** válasza:
100%

Most összekevered az öltözködést a koszos igénytelenséggel. Egy mackóalsó egy pólóval nem igénytelen, ha tiszta. A párom melltartót se nagyon vesz fel itthonra, csak pólót. És akkor mi van? Én látom csak és szeretem így is.

A koszos ápolatlan embert meg csomagolhatod bármilyen ruhába akkor is egy koszos ápolatlan akárki marad. És miért kellene 2 számmal nagyobb pólót fölvennie? Egy sima póló is kényelmes.

2020. okt. 24. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!