Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A terhesség alatt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A terhesség alatt miért annyira fontos, hogy minden listaszerűen rendben legyen?

Figyelt kérdés

A feleségem 36. hétben van, állandóan fáradt, vagy fáj valamije. Minden reggel úgy megyek munkába, hogy a lelkére kötöm, hogy pihenjen, amit kell haza jövök és megcsinálom. Ő nem pihen, mindig tesz-vesz rendezget megfőz kitakarít, pakol, nem pihen. Ez engem már nagyon frusztrál, semmiben nem tudok segíteni, amikor mondom mi a bajom, mindig azt mondja, mert sosem lehet tudni mikor jön a baba, és nem akar itt hagyni, tiszta lakás és tiszta ruha nélkül.

Felnőtt ember vagyok, én is meg tudom csinálni, nagyon zavar, hogy most saját magukkal kellene törődnie, és mégis engem tesz előtérbe. Hogyan értessem meg vele, hogy nekem fontosabb, hogy pihenjen mint a qva tiszta ruha?

2020. okt. 9. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd magad ezen. Már abban a szakaszban van, amikor minden kényelmetlen. Dagadnak a lábak, kényelmetlen feküdni, nehéz levegőt venni, nehéz cipőt kötni, nehéz létezni. És ráadásul egyedül van otthon, már nem szívesen megy el egyedül ilyenkor az ember sehova. Legalább otthon lefoglalja magát, addig sem azon gondolkozik mennyire nehezen viseli már. :)

Szinte meggyőződésem, hogy nem a napi feladatoktól fárad már el igazán, hanem attól, mert nehéz, illetve már ténylegesen terhes ez az egész helyzet. Légy türelmes, megértő és hálás azért, hogy tevékenykedik, hogy neked kényelmes legyen.

Boldog és türelmes babavárást nektek!

2020. okt. 11. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Még jó hogy ilyen vagy,én arra jöttem haza a szulesbol ,hogy várt egy csomó szennyes😀😀😀és takarítani való....És első perctől egyedül a gyerekkel,mert ment dolgozni.
2020. okt. 13. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!