Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Terhesseg miatt van ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesseg miatt van ez a problema nalunk?

Figyelt kérdés

Szoval parom terhes, elso gyermekunk lesz.

Es egyebkent kb. jol elvagyunk, de mostansag rengeteg problemaja van.

Kivancsi lennek masok velemenyere h terhesseg miatt lehet e vagy miert es h masoknal is van ilyen.

- mindig minden rossz amit csinalok, de foleg amit nem csinalok. Pl. Miert nem huztam 20 cm vel arrebb a kis szekrenyt, lattam h ferden all.

- nem csinalok semmit, nem erdekel semmi otthon dolgokban.

- most vegeztunk egy kisebb haz atalakitassal ahol nagy reszet egy rokona csinalta az teny mert en csak munkaido utan tudtam segiteni.

Es kicsit ugy erzem h most csak azert vok h dolgozzak otthon is ha hazaerek.

Nem kedvesen mondja h mit csinaljak. Hanem parancsolva meg ereztetve h nem csinalok semmit.

Jo beismerve h nem vok efyszeru eset, en inkabb munkahelyen, meg azon kivul probalok penz szerezni h egyrol kettore jussunk. Otthon tenyleg nem dolgozok este 10 ig. De amit mond mindent megcsinalok. Illetve ha megker ra.

De az nekem nehezen megy h magamtol eszrevegyem a dolgokat. Bizonyos dolgok mar autamatikusak ..mosogepbe pakolas..mosogatogepbe segitek neki...minden nehezebb konnyebb cuccot en pakolok egyik helyrol masikra...

Most mar szinte minden masodik nap osszeveszunk...

Ilyen van masoknal is?

2019. máj. 18. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából választ is adtál amikor azt írtad,hogy nem veszel magadtól észre dolgokat.

Engem is zavart,hogy állandóan kérnem kellett amikor láthatóan nekem már nehézsegeim voltak mindennel a vége felé.Igaz előtte mindent én csináltam,jöttem mentem és mintha nem tudta volna elfogadni,hogy most ilyen állapotban vagyok. Mióta megszületett a kicsi,szintén elvárja,hogy mindent az ég világon én csináljak.Oké én elfogadó vagyok...sokat dolgozik.De most pl egy tányér elmosogatásáról,gépbe bepakolásról beszélek ...bevallom ilyenkor én is morgok kicsit

2019. máj. 18. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Igazabol ez a "megcsinalom mert anya ramszol, es büszke vagyok magamra, ha mar magamtol is elvegzek egy 5 perces "munkat"" mentalitast ugy 10-12 eves korban ki kellett volna mar noni. Engem terhesseg nelkul is rohadtul irritalna, ha mindenert szolnom kellene.
2019. máj. 18. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Terhessèg előtt mennyit èltetek együtt? Akkor nem volt ezekből problèma?
2019. máj. 18. 10:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem volt problwlwma...meg tudtuk beszelni...egyebkent en is szolhatnak csomo dologert csak en lazabb vok es tudok en is szolni h ez meg az nem jo...ezt irom elso 2onek is..sok no azer eleg sok mindent szinten rosszul kezel...megis lehet kulruraltan szolni...csak ezekrol mar nem esik szo..

Nem ertemmiert olyan nagy elvaras ertelmes kommunikacio

2019. máj. 18. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nem szereted, ha parancsolgatva es morogva ker toled dolgokat. Vegye figyelembe, hogy mindig teljesited, amit ker, emiatt nem erdemelsz ilyen banasmodot. A figyelmetlenseg az valoban egy bosszanto tulajdonsag, de gondolom korabban is ilyen voltal. Ez nem bun, csak idegesito. Szerintem a parunk idegesito hulyesegeit is igyekezni kell szeretettel kezelni, ha latjuk felole az igyekezetet. Nalad ez megvan.

En azt nem tudom megmondani, hogy a terhesseg miatt turelmetlenebb-e, mert nem ismerem. Probald meg valahogy kibirni, nekem most egy vizsgazo fogorvostanhallgato testver pukkancssagat kell kibirnom egy honapig. Elfogadtam, hogy ilyenkor hulye, de ha az anyukankkal szemtelenkedik akkor raszolok. Te is huzz bizonyos hatarokat, talalkozzatok kozepen, te legyel valamennyire elnezo, o meg moderalja magat az allapota ellenere is es igyekezzen ugy beszelni veled, mint korabban. Nem szeretem, amikor egy varandos no eloadja, hogy o a hormonok miatt beszamithatatlan es mindent el kell nezni, ok nem reszegek meg drogosok, kepesek atgondolni a tetteik kovetkezmenyet.

2019. máj. 18. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kikészíti a hormonváltozás. Legyél türelmes vele. Szexeljetek sokat (ha nem ellenjavallt). És ha megszületik a gyerek, segíts akkor is. Igen, munka mellett is.
2019. máj. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!