Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A terhesség alatt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A terhesség alatt miért annyira fontos, hogy minden listaszerűen rendben legyen?

Figyelt kérdés

A feleségem 36. hétben van, állandóan fáradt, vagy fáj valamije. Minden reggel úgy megyek munkába, hogy a lelkére kötöm, hogy pihenjen, amit kell haza jövök és megcsinálom. Ő nem pihen, mindig tesz-vesz rendezget megfőz kitakarít, pakol, nem pihen. Ez engem már nagyon frusztrál, semmiben nem tudok segíteni, amikor mondom mi a bajom, mindig azt mondja, mert sosem lehet tudni mikor jön a baba, és nem akar itt hagyni, tiszta lakás és tiszta ruha nélkül.

Felnőtt ember vagyok, én is meg tudom csinálni, nagyon zavar, hogy most saját magukkal kellene törődnie, és mégis engem tesz előtérbe. Hogyan értessem meg vele, hogy nekem fontosabb, hogy pihenjen mint a qva tiszta ruha?

2020. okt. 9. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem csak hagyd, hadd tegye, amihez kedve van. Én is nagyon aktív voltam az utolsó hetekben, már nem dolgoztam, és nem bírtam volna csak úgy ellenni (nem elleni). Az első pár hónapban ölni tudtam volna a pihenésért és a semmittevésért. Lehet, hogy csak izgatott és le akarja foglalni magát. Inkább örülj neki, két ismerősöm is van, akik amint megtudták, hogy terhesek, semmit nem voltak hajlandóak csinálni, kiszolgáltatták magukat, 20-25 kg híztak.
2020. okt. 9. 17:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindig fáradt. Amint lefekszik 5perc és alszik, aztán egy óra és kel fel mert fáj a lába nem piheni ki magát.
2020. okt. 9. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek ?? 99%hogy igen! Másodiknál nem lesz ilyen aktív ne félj az első lefárasztja.
2020. okt. 9. 17:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen első gyerek.
2020. okt. 9. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Fészekrakó ösztön..megnyílvánulása
2020. okt. 9. 18:02
 6/12 A kérdező kommentje:
fészekrakóösztön már megvolt. Átrendeztük a komplett lakást vagy 3X legalább 10X a gyerekszobát.
2020. okt. 9. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jobban telik az idő, ha nem csak fekszik az ember, főleg annak rossz ez, aki sokáig dolgozott. Hagyd csak, csinálja, ha jól esik neki.
2020. okt. 9. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
6 pont hogy összefügg. Tökéletességre törekszik...
2020. okt. 9. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá.
2020. okt. 9. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el lesz majd rád szükség főleg mikor majd a baba megszületik. Addig amíg neki jól esik kedve van ehhez addig ne fusztráljon ez a dolog. Én példaul az utolsó 1 hetben állni, de még menni is nehezemre esett, a cipőmet sem tudtam felvenni egyedül.😂Akkor nem volt igazán vicces de utólag igen.🙂 Szóval ne aggódj az a lényeg.🙂 Ha meglesz a baba kevesebb ideje lesz erre ez biztos.🙂
2020. okt. 9. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!