Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kérnél lakbért a párodtól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérnél lakbért a párodtól, ha ő költözött hozzád?

Figyelt kérdés
Te fizeted a lakás hiteltörlesztőt, párod beköltözik. Kérnél tőle lakbért? Anyagilag nem vagy tehetős, épp hogy kijössz egy hónapban, szóval a pénz jól jönne, mit tennél?

2020. szept. 29. 16:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
88%

25-össel értek egyet. Egy párkapcsolatban teljesen idegen számomra az albérleti díj kérése bármilyen okból. Ha ilyen felmerül, akkor az a párkapcsolat annyit is ér. Vagy azért, mert a beköltöző fél link (lásd jelen eset), vagy a tulajdonos szarrágó. Ameddig csak ez téma, nincs értelme együtt lakni.

Ebben az esetben is sokkal alapvetőbb dolgokkal van probléma, nem magával a lakhatással...

2020. szept. 29. 19:58
 32/48 anonim ***** válasza:
82%

De ha a nő már most így gondolkodik, akkor majd a gyereket is adja be a zaciba, mert hogy foglalja a szobát, egy albérlő meg fizetne is érte, és úgy mennyivel jobban járna!

Értem én mi a problémája, ezt beszélje meg a pasijával, de az akkor is egy abnormális gondolkodásmód, hogy ha nem lenne ott a pasi akkor albérlőnek ki tudná adni! A párkapcsolat lemondásokkal jár, de mondom, akkor rúgja ki a pasit és adja ki a szobát ha ettől lesz boldog.

2020. szept. 29. 19:59
 33/48 anonim ***** válasza:
76%

27es annyi a különbség hogy a te párod tanul, ami egyébkent egy befektetés és később jól megtérül majd. Itt két opció lehet: együtt maradtok és mivel te támogattad, képzettebb lesz és többet keres, ez neked is jó lesz hosszú távon. A másik opció hogy az első munkahelyén összejön mással, akkor ő lesz a hálátlan aki csak kihasznalt.

De a kérdező pasija már dolgozik ezért ez egy teljesen más szitu.

29es meg jól megmondta a tutit.

2020. szept. 29. 20:11
 34/48 A kérdező kommentje:

igen az más hogyha tanulna...

a háborgást nem értem, nem vagyok szarrágó, se nem adnám be a gyerekem zaciba úristen :D eddig nekem is teljesen idegen volt kérni tőle lakbért, nem ilyen vagyok, ha éhezénk is a másik félnek adnám a nagyobb részt, nem sajnálok senkitől semmit. Épp ezért használtak már ki sokan és érdekelt, hogy most is ez történik-e. Köszi mindenkinek.

2020. szept. 29. 20:21
 35/48 A kérdező kommentje:
27-es, úgy értettem, hogy te lennél ilyen helyzetben, hogy a párod akitől nem kérsz pénzt link lenne. Mert az más, hogy tanul...de hogyha kereső felnőtt és otthon ül amíg te dolgozol, kíváncsi lennék, mennyire lennél gáláns.
2020. szept. 29. 20:23
 36/48 anonim ***** válasza:
72%

Nem mondt hogy szarrágó vagy, csak hogy ez szokott még a háttérben lenni. Nálatok a pasasod link, de ezt kiemeltem külön pont ezért.

A 35. kommentben a kérdést nem nekem szántad, de ilyen pasassal nem lennék együtt. Normális pénzügyi kultúra esetén meg fél sem merül ilyen. Szerintem.

2020. szept. 29. 20:26
 37/48 A kérdező kommentje:

nem vagyunk házasok, egy éve vagyunk együtt,abból 5 hónapja lakunk együtt. Amikor beköltözött,egyébként ő maga mondta, hogy fizetne lakbért, én meg elutasítottam, hogy az hogy venné ki magát. Aztán most pont az ajánlata miatt gondolkoztam el, hogy lehet legalább így lenne félretett pénzünk...

Tudom, hogy nem a legjobb tulajdonság ez, ahogy hozzááll a pénzhez, de az esélyt mindenkinek meg kell adni. Mivel én jobban kezelem, gondoltam kiegészítjük egymást, mert más téren meg ő a jobb. Csak a fejfájással nem számoltam, ami ezekkel jár...

2020. szept. 29. 20:27
 38/48 A kérdező kommentje:

bocsi, kicsit felületesen olvastam el az utolsó válaszokat, már azon agyaltam közben, mit reagáljak.

Sajnos lehet, hogy itt tényleg mélyebbre kell ásni, mint a lakbér kérdés. Ha magától most nem tud spórolni, később ez csak rosszabb lesz :(

2020. szept. 29. 20:30
 39/48 anonim ***** válasza:
60%
Hat nalunk onnantól, hogy összeköltöztünk, közös volt a kassza, szóval ilyesmi fel sem merült. Nekem ez fura.
2020. szept. 29. 20:30
 40/48 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pont a hitel miatt nem akartam közös kasszát. Egyébként nem kötelező, édesanyámék 30 éve boldog házasok, külön kasszával.
2020. szept. 29. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!