Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kérnél lakbért a párodtól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérnél lakbért a párodtól, ha ő költözött hozzád?

Figyelt kérdés
Te fizeted a lakás hiteltörlesztőt, párod beköltözik. Kérnél tőle lakbért? Anyagilag nem vagy tehetős, épp hogy kijössz egy hónapban, szóval a pénz jól jönne, mit tennél?

2020. szept. 29. 16:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen helyzetben a rezsi felét kérném el. Senki sem szociális intézmény.
2020. szept. 29. 17:33
 12/48 anonim ***** válasza:
93%

Természetesen nem kérnék pénzt. A rezsi nyilván feleződik, de lakbért kérni nagyon gáz lenne.

Viszont is is marha gáz, ha felnőtt ember létére lusta dolgozni éss semmi pénzügyi kultúrája nincs. Ezt pedig nem tudod azzal megoldani, hogy helyette, titokban spórolsz. El kellene vele beszélgetni, és ha nem képes változni, akkor keresni értelmesebb partnert.

2020. szept. 29. 17:36
 13/48 anonim ***** válasza:
24%

Nem kérek de logikus lenne.

Alapvetően mondjuk megismerkedek egy novel. Kiadom a lakasom, jön be belőle havi 280e Ft, ott lakom ingyen egy nőnél és van havi 280am, punci is van, mi más kellene ?

Bevallom élveznem, de ha korrekt lennék feleznek vele, és a bérleti díjat is odaadnam, mert én is élvezem a lakás által nyújtott kényelmet.

2020. szept. 29. 17:52
 14/48 anonim ***** válasza:
89%

Kommunikáció.

Ne sunyiban próbálj pénzt félretenni, hanem mondd neki, hogy dolgozzon többet, hogy ő el tudjon tenni a fizetéséből pénzt, ami a kettőtöké (nem jogilag, mert úgy az övé, hanem mivel egy pár vagytok, ezért már nyugodtan elkezdhettek közösködni). Ha még a pénzről sem tudtok beszélni, illetve ő nem látja be, hogy ez így nem élet, hogy nullára jöttök ki egy hónapban, akkor felesleges is az egész kapcsolatotok.

2020. szept. 29. 17:57
 15/48 A kérdező kommentje:
természetesen többször jeleztem felé, hogy ez így nem jó, ami most van és igen, voltunk már szakítás szélén emiatt, mert elgondolkoztam kell-e ez nekem. Mondtam neki egyébként ezt, hogy ezen gondolkozok,szóval nem titokban rakosgatnám félre, csak motivációként gondoltam, hogy ha magától nem...de abban sajnos mindnekinek igaza van, hogy el kell gondolkoznom, hosszútávon fog e ez működni. Köszönöm mindenkinek a választ.
2020. szept. 29. 18:00
 16/48 anonim ***** válasza:
88%

Nem. A megemelkedett rezsit fizesse, és a közös dolgokat.

Minek is fizetné az én lakáshitelemet? Ha nem költözik oda, neked azt akkor is fizetni kell és az a lakás a tied.

2020. szept. 29. 18:04
 17/48 anonim ***** válasza:
87%
Off leszek, ha egyszer valakinek lenne ideje leírni hogy milyen extra tulajdonságai vannak annak a férfinak akit így eltertanak, nagyon szívesen olvasnam.
2020. szept. 29. 18:04
 18/48 A kérdező kommentje:

Nincs eltartva, felesben fizetünk mindent, kivéve ugye a hitelt.

Egyébként nem a hitelemet fizetné, hanem hogy ott lakik. A lakás ugyanúgy használodik, ha nem ő lakna ott, akkor kiadnám az egyik szobát és máris könnyebben kijövök. 3-an viszont már sokan lennénk.

2020. szept. 29. 18:11
 19/48 anonim ***** válasza:
71%
18. Na, ez már így érthetőbben hangzik. Tehát lakbért kérnél tőle valamennyit. Igen, ennek lenne alapja. Nyilván ez nem kell a hiteltörlesztő fele legyen, sőt még lehet annál is kevesebb, mint amennyibe a városotokban piaci alapon kerül egy albérleti szoba, de azért lehet mégis valamennyi nyugodtan.
2020. szept. 29. 18:18
 20/48 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem simán lehet, hogy a rezsit teljesen ő fizeti. Mondd meg, hogy eddig tudtál félrerakni, és ezekután is szeretnél. Hozd fel a covidot meg a munkanelküliséget. Meg azt hogy bármikor máskor is történhet olyan, hogy elveszíted a munkádat, valamelyikőtök beteg lesz stb. Ha nem érti, akkor megette a fene, nehéz lesz egyről a kettőre jutni...
2020. szept. 29. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!