Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Velem volt életem mélypontján,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem volt életem mélypontján, most úgy érzem mindent engednem kell cserébe?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon nehéz időkben állt végig mellettem a párom, és ez felnyitotta a szemem hogy mindennél jobban kell hogy becsüljem.

Viszont bizonyos dolgok megváltoztak. Bárhova elmehet szó nélkül, de ezt nem is bánom, jó ez így, régebben is így kellett volna.

De pl néha nem figyel rám, megkérem hogy beszélgessünk és telefonozik. Ilyenkor nem förmedek rá mint régen csak szomorúan pislantok párat és elfoglalom magam mással. A házimunkából sem igazán veszi ki azóta a részét( azért segít, csak nem sokat).

Nem tudom normális e, hogy más vagyok vele, hogy úgy érzem tartozom neki.

2020. szept. 22. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartozol neki semmivel. Ha valakit szeret az ember természetes kell legyen az hogy segít. Önzetlenül. Később ezért bármit is elvárni cserébe az már nem önzetlen segítség.
2020. szept. 22. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kéne mindennél jobban megbecsülni ha az a másikra való tekintet, szeretet es odafigyelés most is meglenne. Mert ha valakit szeretek, legyen az szerelem vagy szeretet, akkor ez mind alap kéne hogy legyen. Nem csak akkor ha nekem éppen nehéz időszakom van, és ő figyelmes mert tudja hogy igy jár neki az hogy ezután én semmiért se nyitom ki a számat. Ez kicsit olyan mintha csak azért lett volna olyan veled hogy te semmiért se szólj mert tartozol neki azzal hogy azt és úgy csinál ahogy akarja.
2020. szept. 22. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Tartozol neki a jó állapitoddal, de nem így. Ki kéne kommunikáld ezeket, elvégre neki is sokkal jobb lenne.
2020. szept. 22. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tartozol neki, mert elvileg ő is, te is felnőtt vagy. Ki kellene inkább egészítenetek egymást a dolgaitokkal, a tevékenységeitekkel, egy parafatáblát venni, ráírni a tevékenységeket, ki-mit végez, és aki végez hamarabb a sajátjával, az besegít a másiknak. Vagy eleve meghatározni, hogy az adott tevékenységet együtt végzitek.
2020. szept. 22. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:

az, hogy becsülöd, hogy a nehézségekben veled volt, nem jelenti azt, hogy most, a nehézségek után bármit el kellene fogadnod. viszont érdemes kommunikálni, ha valami nem tetszik, értelmesen megbeszélni a dolgokat - és a kommunikáció nem csak annyit jelent, hogy te elmondod, hanem hogy úgy mondod el, hogy meg is értse, fel is fogja, mi az üzenet, mit vársz tőle - meg lehetőleg meg se sértődjön rajta.

olvass utána a szeretet nyelveknek és az erőszakmentes kommunikációnak, nagyon sokat segíthetnek a párkapcsolati (és bármilyen más emberi) problémák megoldásában.

2020. szept. 22. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
normális. Itt inkább az van, hogy tudod hogy számíthatsz rá. Ez aligha fog változni.
2020. szept. 26. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!