Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak szerintem testképzavara van, néha vannak mélypontjai és nagyon rossz nézni, mit tegyek?
Nagyjábol 2 hetente egyszer 1-2 napig "mélypontjai" vannak, ilyenkor rosszul érzi magát a bőrében, utálja a testét, olyanokat mond hogy olyan a karja mint egy nőnek, vékony a lába, stb.. közben heti 4szer 1,5 orán keresztül kondiba jár és gyúr, plusz nagyon figyel arra, hogy mit eszik, semmi cukor vagy ilyenek..pedig egyáltalán nem kövér, és izmos, de nem hiszi el nekem, akármit mondok, ma már ott tart, hogy leszarja az egészet, abbahagy mindent és este elmegy és leissza magát.. és nagyon rossz ez, mert az egész hangulatára kihat, feszült, nem lehet normálisan beszélni vele..
szerintetek mit tegyek mit mondjak neki ami kicsit javitana a helyzeten?
én 21 vagyok ő 30
Ez tényleg annak tűnik. És itt már nem segít a türelem, szerintem menj és mondd meg neki, hogy nagyon jól néz ki, ha nem hiszi el ezt sem, akkor kísérd el pszichológushoz.
Ha már iszik emiatt, akkor nagy a baj.
mondtam neki, hogy menjen pszichológushoz, mert az segíthetne, de nem akar, nagyon tartózkodik töle..(régen én is voltam hasonlo problémák miatt, és nekem segitett, probálom gyözködni folyamatosan, de egyáltalán nem vevő a dologra)
nagyon hiú a testére, pedig ezerszer elmondtam neki, hogy nagyon jól néz ki:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!