Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a nő feladata/szerepe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nő feladata/szerepe a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 01:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Nincs meghatározva szerep. Csak a két félen múlik,hogy a feladataikat hogyan osztják fel. Nyilván biológiai szempontok miatt a nőre hárul a szülés, és a gyereknevelés nagyobb része is elválaszthatatlan tőle. De ezen kívül nincs, aminek meg kellene felelni. Vannak persze társadalmi elvárások, de aki azok szerint él, az soha nem lesz boldog ember.
2020. szept. 17. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
#11 konkrétan a szoptatás az, ami elválaszthatatlan még a női szereptől, minden másra mindkét szülő alkalmas. Én gyorsan leépíteném az olyan férfit, aki szerint azért egyedül az én dolgom éveken át minden, a beteg gyerekkel táppénzen maradástól a lecke kikérdezéséig meg a szülői értekezletig, mert én szültem.
2020. szept. 18. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Azért abban remélem, hogy nincsen vita, hogy a gyerek megszülése és szoptatása kizárólag női feladat a kapcsolatban...

Már kicsit megilyedek, hogy egyesek szerint nincsenek már nemi szerepek a párkapcsolatban, minden csak megegyezés kérdése.

2020. szept. 18. 21:53
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
...továbbá legtöbb nőnél a szövegértelmezési képesség is követelmény...
2020. szept. 18. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Én boldog kapcsolatban élek gyerekvállalás nélkül is. Fel nem tudom fogni mi jó a gyerekpesztrálásban. Onnantól úgyis tönkremenne csak minden.
2020. szept. 19. 01:23
 16/16 anonim ***** válasza:
31%
2-essel egyet értek. Talán azzal egészíteném ki, hogy az ő feladatuk még az hogy áldozatnak tüntessék fel magukat és mindenért a férfit tegyék hibássá. Ja és a manapság a félre dugás és az ő feladati körükbe tartozik, erre a pasik már nem is érnek rá..>
2020. szept. 25. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!