Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Magyarországon miért vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért vannak a nőknek nyugati elvárásaik amikor ez egy szegény kelet európai ország?

Figyelt kérdés

1. elvárják hogy önállóan éljek eygedül egy lakásban (miből? kelet európai bérből? a fizetésemet teljesen egészébnen elvinné egy garzon önálló bérlése)

2. elvárják hogy autóval furikázzam őket (miből?)

3. elvárják hogy étterembe wellnessbe dőzsöltessem őket (miből?)

A fizetésem arra elég hogy hó végéig kihúzzam valahogy

F/29

2020. szept. 15. 21:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%
#19. Ez egy troll. Sok alkoholista és ilyen "dőzsis" kérdést írt már ki 29/F aláírással.
2020. szept. 16. 15:36
 22/22 anonim ***** válasza:
45%
18-as! Visszanézve tényleg nem kaptam választ, ezen nem lepődtem meg a választ én is tudom. Mondjuk megnézném az 1-es válaszolót, hogy pl. Békés megyei átlagbérből 29 éves korára (ez amúgy 190 ezer forint a KSH szerint) ezt hogy hozza össze.
2020. szept. 16. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!