Magyarország ennyire szegény? Párom szlovákiai, és meséli nekem hogy náluk egy hajléktalan 300 eurót kap az államtól, ami legalább 93000 forintnak felel meg.
Figyelt kérdés
Erre én elmondtam hogy nálunk a munkanélküli segély,és a közmunkáért járó bér sokkal kevesebb ennél,sőt ismerek egy tanárt, aki pár éve ennyi pénzt keresett.. Ez nagyon durva. Hogy lehetnek ennyivel jobbak ott a körülmények? Ti is úgy látjátok hogy nálunk sosem lesz ilyen bérezés?2020. máj. 31. 15:30
1/45 anonim válasza:
Nem feltétlen jobb egy olyan ország, ahol a hajléktalanok 100 rugót kapnak segélyként.
2/45 anonim válasza:
Miért is kapjon a hajléktalan segélyt (az én munkám által megtermelt adóból), amikor elissza, eldrogozza és egész nap nem csinál semmit?
Ezzel az erővel én is kérek havi 800e "segélyt", mert bejárok a munkahelyemre rendszeresen és ledolgozom a napi 8-12 órát.
3/45 A kérdező kommentje:
Ők tudják, miért adnak ennyit. Szerintem nem ezen múlik, mennyi hajléktalan van. Hiána adnak ilyen sokat nekik, jól megy az ország gazdasága.
2020. máj. 31. 15:45
4/45 anonim válasza:
Kérdező, márhogyne múlna ezen. Nézd meg a cigányság kérdéskörét és hogy hova vezetett a téves segélyezési politika az elmúlt években
5/45 anonim válasza:
Igen, ők tudják, miért adnak ennyit. Magyarország vezetői pedig azt tudják, miért nem adnak ennyit.
6/45 anonim válasza:
Ahogyan azt is tudják, hogy miért nem fizetik meg rendesen a tanárokat, ápolókat, orvosokat stb. Igaz?
7/45 anonim válasza:
Hogy lenne már Magyarország szegény, mikor itt meg egy csicska gázszerelő is évi 300 milliárdot keres???
8/45 anonim válasza:
Jó lenne erről valami hivatalos alátámasztás is... Mert így csak UL.
mindazonáltal egyetértek az előttem szólókkal, h elhibázott lenne segélyezni azokat, akiknek nincs kedvük dolgozni , vagy ' a f.comból is megélek' alapon állnak hozzá...
9/45 anonim válasza:
Az átlag mnélküli segély 400 eur, és ehhez kell biztosítotti jogviszony!!!
Kizártnak tartom, hogy a lumpen csövesek 300-at kapnak a nagy semmire!
10/45 Quatermain válasza:
Ha ez igaz volna, az összes magyar hajléktalan szlovák állampolgár lenne, ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!