Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért vannak a nőknek nyugati elvárásaik amikor ez egy szegény kelet európai ország?
1. elvárják hogy önállóan éljek eygedül egy lakásban (miből? kelet európai bérből? a fizetésemet teljesen egészébnen elvinné egy garzon önálló bérlése)
2. elvárják hogy autóval furikázzam őket (miből?)
3. elvárják hogy étterembe wellnessbe dőzsöltessem őket (miből?)
A fizetésem arra elég hogy hó végéig kihúzzam valahogy
F/29
Nem mindenki keres annyit hogy éppen megél, vannak akiknek családi vagyon is kézre esik igy annál is könnyebb elindulniuk az életben. Komolyabb pozíciókban pedig lehet jól keresni.
Akiket te írsz azoknak magas az igényeik, de nem is csúnyák. Nem a nők top 20% kell keresgélni, mert azok úgyis tudják hogy bárkit megkaphatnak igy magasabbak az igényeik.
29/N
Szia 29/F troll. Ezt a kérdést már sokszor kiírtad.
Inkább dolgozz a kérdések írkálása helyett, és akkor neked is lesz pénzed a "dőzsire".
Bandi, most az egyszer egyetertek veled.
N
Ha senkinek nem telik autóra, akkor valaki magyarázza már el, hogy a pichába lehetséges, hogy Pesten fél órát keringsz, mire találsz egy parkolóhelyet? Vidéki nagyvárosokban is. Falun csak letámasztják a hàz előtt, ott meg kerülgetheted.
300 ezerért működő, viszonylag megbízható autót tudsz venni. Ez se jött össze 10 év alatt??? Havi 2500 ft-ból össze lehetett volna spórolni..
Őszintén: mennyit költesz piára hetente?
Érdekes, nekem a diplomám megszerzése óta telt egy garzonlakás bérlésére, és pár év alatt egy vidéki ház önrésze is megvolt utána. (Autóm sosem volt, ez tény.)
Ez meg hogy étteremre ne legyen pénz, nonszensz. Én egyszer kaptam egy 10.000-es ajándékutalványt amit a párommal nem tudtunk egy alkalommal elhasználni az étteremben. Ha ennyi pénzt nem tudsz félretenni, akkor nem a lakás meg az autó hiánya miatt nem jut neked nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!