Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, férfiak! Titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavarna ha egy nő nem főzne nektek?

Figyelt kérdés

Pov: párkapcsolatban vagytok mondjuk 2 éve, összeköltöztök és kiderül hogy a csaj nem szeret, nem tud és nem is akar főzni.

Mindketten dolgoztok.

Szerintetek nagy baj ha a nő nem főz? Mosást és takarítást azt elvégzi.

2020. szept. 12. 19:56
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

én férfi vagyok, de nem várom el, hogy főzzenek rám. értékelem, ha megteszik, de nem várom el és én is részt veszek más házimunkákban, amit szintén nem tartok az ő dolgának, nem helyette csinálom ilyenkor.

én nem főzök, mert nem érdekel a főzés, de azért, ha nagyon kéne, elboldogulnék vele, csak inkább kihagyom.

ha éhes vagyok, akkor veszek, rendelek, vagy keresek otthon olyat, amit nem kell főzni. eszembe nem jutna, hogy számonkérjem a barátnőmön, hogy mit fogok enni, ha ő nem főz. pláne, ha még nagyon eltérnek a táplálkozási szokásaink.

az szokott boszantani, ha a barátnőm kimegy a konyhába film alatt és csak magának hoz nassolnivalót, vagy ha elkezd egyedül enni és nekem nem is szól hogy ő eszik. ilyenkor sem az zavar, hogy nem szolgál ki - ki tudok menni és meg tudom oldani. bezzeg, ha én megyek ki, akkor tud szólni, hogy vigyem ki a tányérjait/poharait, ami önmagában szintén nem zavar, csak az előbbivel együtt válik bosszantóvá. a kommunikáció hiánya és a (közös) tevékenységből kirekesztés, az egyensúly eltolódása zavar ilyenkor. csak annyit kéne mondania "megéheztem, együnk valamit" és mindenki csinál magának, amit akar, máris nem vagyok kihagyva a dologból.

minden párkapcsolatnak a kommunikáció a kulcsa, hogy az tisztázzuk az elvárásainkat, igényeinket és megtaláljuk a mindenki számára kölcsönösen megfelelő megoldásokat.

ha ő elvárná, hogy kiszolgáld, akkor dilemma előtt állsz, hogy mennyire vagy hajlandó belemenni, ahogy ő is, hogy ezen múlik-e a kapcsolat, vagy sem.

viszont a félelmeket midnenképp érdemes leküzdeni, úrrá lenni rajtuk, hogy ne ők kerekedjenek felül és új dolgokat tanulni sem árt olykor - én is megtanulok időnként ezt-azt elkészíteni, mert a tudás nem árt meg és az is közös program, hogy együtt főzünk, ami közben én megtanulom, amit ő már tud...

2020. szept. 14. 16:40
 42/42 anonim ***** válasza:
Nálunk ezen semmi vita. Munkamegosztás van. A feleségem főz, mos, nem is engedi, hogy a konyhában lábatlankodjak. Elém teszi a kaját, éppen csak meg nem rágja helyettem, annyira kiszolgál. Cserébe enyém az összes nehéz munka, kert, fűtés, építkezés, a takarítás nagyobb része, szóval majdnem minden más. A bevásárlást együtt végezzük. Mindegyikünk megelégedett ezzel a megosztással.
2020. szept. 14. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!