Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket zavarna ha egy nő nem főzne
nektek?
Figyelt kérdés
Pov: párkapcsolatban vagytok mondjuk 2 éve, összeköltöztök és kiderül hogy a csaj nem szeret, nem tud és nem is akar főzni.
Mindketten dolgoztok.
Szerintetek nagy baj ha a nő nem főz? Mosást és takarítást azt elvégzi.
Nem is tudom mi a gázabb ebben a kérdésben, a cseléd mentalitás, vagy hogy 2 év alatt egyszer nem esett szó ilyesmiről.
2020. szept. 12. 20:03
2/42 anonim válasza:
Én sem főzök egy pasira most már sem abban biztos vagyok.
Ha hajlandó segíteni, esetleg.
2020. szept. 12. 20:04
3/42 anonim válasza:
Sajnos ilyen problémás kapcsolatban voltam. Hétköznap még úgy ahogy megoldottuk párezer forintból az ebédet kajafutárral, de hétvégén ők nem szállítottak, muszáj volt főzni. Én egész jól tudok főzni, akkori páromnak meg szinte semmi érzéke nem volt hozzá, sőt a mai napig nem tud, miközben eltelt 10 év. Viszont ilyenkor hétvégén, nem azzal akartam tölteni az időmet, hogy a konyhában tevékenykedem, hanem a házfelújítást csinálnáltam volna, és ez azért eléggé frusztráló volt, hogy nem haladtam a dolgaimmal, főleg, hogy még boltba is nekem kellett menni, mert azt vágta oda, hogy nekem van csak jogsim.
2020. szept. 12. 20:06
4/42 anonim válasza:
Nem zavarna, nem kell nekem "főzni" megoldom magamnak és ha együtt lennék valakivel akkor nyilván neki is.
2020. szept. 12. 20:09
5/42 anonim válasza:
Mindketten dolgoztok. Miért kéne a nőnek főznie? A férfi mit csinál otthon?
2020. szept. 12. 20:10
6/42 A kérdező kommentje:
1.Sajnálom ha rosszul fogalmaztam, de a kérdés lényegét ki lehet hámozni.
Nekem egy lassan 2 éves párkapcsolatom van, pár hónap múlva akarunk össze költözni, a párom most kezdett dolgozni este fél 6ra ér haza, én általában délután 2-4 óra fele érek haza.
Azt mondta hogy neki munka után nem főzőcskézni van kedve hanem pihenni és enni egy finom vacsorát.
Viszont én még a gázt sem merem meggyújtani, vizet forralni...parázok ha valami forró vagy ég és undorodom még a zöldséget húst is megfogni.
Eddig nem zavarta, de mostmár egyre jobban mert "ő mit fog enni".
2020. szept. 12. 20:14
7/42 anonim válasza:
Pár dolgot meg tudok főzni magamnak, de azért nyilván jólesne, ha a párom is főzne valamit. A gond nem azzal van, hogy nem tudsz főzni, hanem azzal, hogy nem is akarsz megtanulni. Ha gyereked lesz, akkor neki is hozatsz majd valamit az étteremből? Vagy üveges bébiétellel fogod etetni?
2020. szept. 12. 20:16
8/42 anonim válasza:
A legtöbbet zavarja. Mert csak cselédet keres magának aki kinyalja a kissegget mert ő életképtelen
2020. szept. 12. 20:20
9/42 anonim válasza:
Nem zavarna, amúgy sem eszem főtt ételt.
2020. szept. 12. 20:38
10/42 anonim válasza:
én házasségban élek és a kajatéma állandó napi veszekedések forrása. Először is azért mert a férjem és a gyerekek finnyásak, másodszor nem egy a kajaízlésünk. Alapvetően nem szeretik a zöldséget, a különleges fűszereket vagy töltelékeket,a boltokban kapható szakácskönyvekben szereplő ételek 90%-át nem ennék meg. magyarán rántott hús rizs sült krupmli pizza hamburger spagetti a menüjük és kész. Még a főzeléket vagy a magyaros kaját nagy részét se eszik meg, pl. túrós tészta, vagy mákos beigjit se tudok sütni karácsonykor mert nincs aki megegye. Teljesen tönkrevágtak már ezzel 8 év alatt, hiszen az volt az álmom, hogy gondoskodjak a családomról és megdícsérjenek milyen finomakat főzök, de a sült hús mindennap az nem gasztronómia. Feladtam, szóval az van, hogy a családomra nem nagyon főzök, csak amikor én is megkívánom olyat, amit tudom, hogy megesznek. Magamra főzök, ők meg eszik a szalámis kenyeret mindennap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!