Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a kételyem és kiábrándul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kételyem és kiábrándultságom belőle illetve a pénzkezelését illetően?

Figyelt kérdés

Abban az esetben ha lehetősége lenne olcsón vagy ingyen beszerezni dolgokat csak szólnia kéne és ennyi.

Pl cserepes virágot vesz mikor szüleimnek kertészete van vagy pl higiénés dolgokat mikor tesómnak ilyen üzlete van.

Én azt gondolom h olyan mintha a saját pénzének ellensége lenne és nem érti miért akadtam ki mikor ezeket vette és nem fogja fel h ezzel lehetne spórolni..

Ilyen és ehhez hasonló húzásai miatt olyan mintha egy kisgyereket nevelnék hogy el kell neki magyarázni h miért így ésszerű..

Hogy lesz belole igy felelős családanya?

2020. szept. 12. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Én sem kérnék. Még virágot talán, de az jó esetben nem is egy fogyó eszköz. Meg sokszor impulzusvásárolok, mert megtetszik mondjuk a színe vagy az illata. És akkor nem valamilyen virágot szeretnék, hanem AZT a virágot.

De az tök kínos lenne, ha havonta leadnám a tampon-betét-fogekfe-fogkrém-intim lemosó-óvszer igényeimet. Ezek pont olyan termékek, amiket nem a sógornőmtől akarok beszerezni. Egyéb dolgokat meg nem drogériásakat használok.

Szerintem neked nincs igazad, szakadj le a családodtól. Hacsak nem az van, hogy kenyérre sincs pénzetek, akkor piti összegeken akadsz ki.

2020. szept. 12. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából kellemetlen lenne nekem is a párod helyeben menni és kérni. Az más ha esetleg Te hozod el onnan amit szívesen adnának es szükségetek lenne rá, vagy pedig a csalad keszülne ilyesmivel Nektek.De akarmilyen jó viszonyom lenne a parom szüleivel akkor sem tudnék csak úgy odaállni hogy ezt meg azt kérnék szépen. Eleg kínos lenne. Próbálj meg az ő szemével is látni.
2020. szept. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!