Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, ha a cicu a közös ágyban alszik? L19
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 00:09
11/21 anonim válasza:
Nem tűrném...nagy kutyabolond vagyok, de pl a kutyának is az udvaron a helye! Ebben nem tudok kompromisszumot kötni...bocs.
12/21 A kérdező kommentje:
7. :D :D Ez poén!
2020. szept. 7. 10:06
13/21 anonim válasza:
Ja, hogy csak olyan választ fogadsz el, hogy közösen szudjuk a dögöket? Lehet lakásban is kultúráltan, mimden mocsok nélkül tartani macskát... Egyébként meg inkább a macskám, mint ilyen... Ha választani kellene.
14/21 anonim válasza:
Felőlem mindenki ott tartja a macskát, ahol akarja. De ha meglátom, hogy a macska a kiszemelt pasim agyában heverészik, azzal a lendülettel megyek haza. Én megértem, hogy a városi ember is szeretne állatot, de az állatnak nincs keresnivalója a hálószobában.
15/21 anonim válasza:
Meg neked sem ott! Mindenki jobban jár!
16/21 A kérdező kommentje:
A konyhapultot is előszeretettel látogatják, pont ott ahol az étel készül, nálam igazából ez veri ki a biztosítékot és az, hogy valaki képes a saját tányérjából etetni az asztalon. Osztálytársam is lazán megcsinálta. Aztán csodálkozik, hogy lebetegszik.
2020. szept. 7. 10:34
17/21 anonim válasza:
#16 Mondjuk nálunk az alap, hogy az asztalra nem jön fel, az asztalra sem ugorhat Ft el és saját tányérja van, miénkből, vagy amiből készül, TILOS! Tudják is, sosem lopnak!
Egyébként ezért írtam, hogy fontos az oltás, féreghajtás. Nem hiszem, hogy attól lett beteg, de nem egészséges...
18/21 anonim válasza:
Most ért véget egy szexkapcsolatom, oka: a hölgy gyerekeinek két kiskutyája az ágyában (is) alszik, ill. abban az ágyban, amelyikhez épp kedvük van. Véleményem szerint ez olyan fokú igénytelenség, ami nekem nem fér bele. Olyankor látogattam őt, mikor egyedül volt. Hát így már kösz, nem.
19/21 anonim válasza:
Én megijednék tőle. Amúgy sem vagyok valami nyugodt alvó, a macska sem mindi egy nyugodt állat. Össze is sz*rnám magam, ha megmozdulna a takaró alatt mondjuk, vagy megkarmolna álmomban, vagy csak nézne a nagy világító szemeivel...imádom amúgy őket, alapvetően lakásban tartással sincs bajom, de a közös hálóba nem való szerintem. Legyen neki saját fekhelye, neki is jobb úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!