Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, ha az új barátotok a volt nőiről mesél h azokkal hogy volt az ágyban?
Az első mondatánál leállítom az ilyen fazont,majd a másodiknál lépek, mert szerintem az az utolsó este is amikor még lát. Mert ha ezt teszi más nőkkel, akkor velem is ezt tenné ha ...
Az ilyen primitív, neveletlen embereket nem viselem. Nem hogy magam mellett tudjak ilyet..
szerintem pedig nagyon fontos erről is beszélni.
természetesen nem az ex partnert kell kibeszélni, hanem magát a témát, a hibákat...nőknél a lelki részét.
pl. nem szeretem a durvulós szexet, mert az exem erőszakoskodott velem..., így elmondtam a problémámat és meg is magyaráztam a okát, ha intelligens akkor megérti.
vagy hogy miként védekeztek.
szerintem fontos beszélni MINDENRŐL.
és ha én beszélgetek egy férfival ilyenről, nyilván engem sem az fog érdekelni, hogy milyen volt a kedvenc póz vagy ment e a mély torok. 26nő
Utolsónak igaza van.
Nem dicsekvésből vagy bunkóságból mondott el a pasi ezt azt.Csak megemlítette h mihez van szokva meg h miért nem voltak jók a nők az ágyban, ami nem jó nekem mert teljesítmény kényszert csinál.Úgyhogy nem tudom mi lenne a jó, ha semmit nem tudok, vagy ha valamiket igen.A régi pasijaim, semmit nem meséltek az exeikről.
Most h így mondjátok ilyen helyzetben mikor elkezdi soroloni, lehet a nőknek is azt kéne h elmondogatni h hogy szerette, meg kik nem voltak jók az ágyban:DDD
Szerintem is csak az számít ami most van, nem az exek.
Csak ha a fickó az ágyban máshogy van "kondicionálva" akkor muszáj róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!