Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha egy lány sikongat az ágyban? Nem azért mert direkt csinálja, egyszerűen csak élvezi.
Figyelt kérdés
A másik pedig, ha ilyen lánnyal vagytok, nem zavar titeket az, ha már előttetek is volt fiúval, és azzal is így élvezte, talán jobban, és vele is sikongatott?2015. márc. 5. 23:12
1/10 anonim válasza:
Második felére a válaszom az, hogy nem, ez nem zavarna, viszont az első fele igen. Van egy határ, mikortól már idegesítő és ciki a sok sikongatás, egyszerűen a szomszédok miatt kellemetlen.
3/10 anonim válasza:
Nem zavar, még izgat is. Arról meg nem tehetek, ha mással jobban élvezte, csak nekem soha ne hozza ezt fel.
5/10 anonim válasza:
Nem zavar. Haq hangot ad az érzéseinek akkor tudom, hogy hogyan csinálom (jól vagy rosszabbúl) és tudom, hogy élvezi a dolgot.
6/10 A kérdező kommentje:
hát..azért egy 400W-s hangrendszert csontra kellet tekerni, hogy ne hallatszódjon ki.
2015. márc. 5. 23:16
7/10 anonim válasza:
Ilyen lánnyal még sosem voltam, de a kiváncsiság miatt mindenképpen szeretném.
8/10 anonim válasza:
Engem elegge zavar, mert aludnek
Üdv: A szomszéd
9/10 anonim válasza:
Engem csak még jobban felizgatna...
10/10 anonim válasza:
Engem nagyon zavar. Eltereli a figyelmem, és nem tok elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!