Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért lehet az, hogy amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy amióta együtt élünk a párommal, azóta minden megváltozott?

Figyelt kérdés

Kb. 3 honapja lakunk együtt a szüleimmel és ez alatt a 3 hónap alatt minden más lett. Teljesen nem figyel oda a higiéniájára (pl. hetek óta könyörgök, hogy a nemi szervét borotválja már le mert így nem túl izgató a számomra(emiatt már több mint 2 hete nincs szex), van hogy napokat kell könyörögnöm neki hogy mosson fogat). Szóval teljesen más lett. Előtte mielőtt ide költözött volna hozzánk mindig figyelt magára, állandoan igazgatta a ruháját, mindig finom illata volt. Most meg nem.

Régen minden nap volt valami az ágyban, most meg van hogy 1 hónap is el telik az nélkül, hogy lenne köztünk bármi is. Ha kérdezem velem van e a gond akkor természetesen azt mondja, hogy nem. De szerintem nem egészséges, hogy ilyen fiatalon ilyen sokáig nincs közöttünk nemi kapcsolat.

(Ő:21 Én:18)

Szerintetek ezek a dolgok mitől vannak és mivel tudnám ezt jobbá tenni?

Válaszotokat előre is köszönöm🤗

18/L

Ui: 9 hónapja vagyunk együtt

#nincs szex #Higiénika
2020. aug. 26. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

"nemi szervét borotválja már le"

Az szerintem fájna neki 😄

2020. aug. 26. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
13%
Minek vagy gyerekkel? 18 éves lányként, érett, FÉRFI kéne neked.
2020. aug. 26. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Valami nem stimmel, vagy valamit nem veszel észre. Azt írod, naponta együtt voltatok. Akkor borotválta a nemi szervét? Akkor fürdött? Mosott fogat? Beleláttál naponta az életébe? Ha igen és mostanában változott meg, akkor annak nyilván oka van. Kiábrándult, depressziós, stb.

Ha pedig az összeköltözés előtt is így volt, csak nem figyeltél erre fel annyira, akkor nem fog változni. Szólni kell neki, megbeszélni a dolgokat.

2020. aug. 26. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig tepert, megerőltette magát. Most kibukkant a valódi énje, mert már nem kell kűzdenie.
2020. aug. 26. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak otthon érzi magát és otthon az ember elengedi magát. Nyilván az, hogy napokig nem fürdik nem egészséges, beszéld meg vele, hogy ez tökre kiábrándító.
2020. aug. 26. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!