Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy amióta együtt élünk a párommal, azóta minden megváltozott?
Kb. 3 honapja lakunk együtt a szüleimmel és ez alatt a 3 hónap alatt minden más lett. Teljesen nem figyel oda a higiéniájára (pl. hetek óta könyörgök, hogy a nemi szervét borotválja már le mert így nem túl izgató a számomra(emiatt már több mint 2 hete nincs szex), van hogy napokat kell könyörögnöm neki hogy mosson fogat). Szóval teljesen más lett. Előtte mielőtt ide költözött volna hozzánk mindig figyelt magára, állandoan igazgatta a ruháját, mindig finom illata volt. Most meg nem.
Régen minden nap volt valami az ágyban, most meg van hogy 1 hónap is el telik az nélkül, hogy lenne köztünk bármi is. Ha kérdezem velem van e a gond akkor természetesen azt mondja, hogy nem. De szerintem nem egészséges, hogy ilyen fiatalon ilyen sokáig nincs közöttünk nemi kapcsolat.
(Ő:21 Én:18)
Szerintetek ezek a dolgok mitől vannak és mivel tudnám ezt jobbá tenni?
Válaszotokat előre is köszönöm🤗
18/L
Ui: 9 hónapja vagyunk együtt
Hát mert biztos tündériek a szüleid és mindent megkap tőlük.
Az lehet, hogy az anyucikája borotválta neki eddig :)
Nem kap meg a szuleimtol mindent. Sajat maga dolgozik meg mindenert. Fizet is azert hogy itt lakik szóval nincs kinyalva a segge a szuleim reszerol.
Az anyukaja nem el magyarorszagon ugyhogy nem hinnem😂na meg lattam előtte jó parszor borotvalkozni😂😂
akkor pedig 2-es a megoldás!
Egy kretén, megvan a csaj , sz**arok rá mindenre van tiszta hely ahol élhetek, meleg punci is lesz már a hideg időkre.
Aki ennyire igenytelen, mindig is az volt :) nem változott ő meg, csak a randikra rittyentette ki magat, mikor nem taliztatok előtte is túrógyartó kisiparos volt :)
Erre mondjak lakva ismered meg a párod :)
Te megismerted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!