Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok őszintén szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok őszintén szeret a barátnőm? Nagyon súlyos amit csináltam?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. 8 hónapja vagyunk együtt, 2 hónapja lakunk együtt. Én nagyon jól érzem magam a barátnőmmel, ő is, de néha mégis van bennem egy furcsa érzés.

Van egy exe aki az első volt, négy évig voltak együtt, de már eltelt azóta lassan öt év és tartják a kapcsolatot, a barátnőm mondta, hogy csak néha beszélnek, de azért mindig ez nem igaz. Múltkor egy rokonnak a szülinapi látogatásán voltunk és ránéztem, ahogy mellettem ült, hogy kinek ír, hát az ex volt, de olyan témában kereste a srác, hogy ismer e valami műhelyt javíttatni a kocsit. Én nagyon pipa lettem, mert úgyhogy ott ülök mellette és ír már nem oké, de az sem tetszett, hogy ilyen témával keresi. Utána megkérdeztem tőle, hogy azzal a lánnyal akivel együtt van a srác már lassan öt éve boldog és jól érzi magát!? Mert nekem fura, hogy ilyen témával keres és még ki tudja mivel. Erre flegmán megkaptam, hogy kérdezd meg tőle. Nagyon türelmes vagyok, de majdnem úgy éreztem , hogy kirakom a kocsiból, de nem mondtam rá semmit csak annyit, hogy érdekelne a te vèleményed.

A másik vita forrása az volt, hogy soha az életben nem szoktam füllenteni, de sajnos kétszer az edzéssel és kajálással mégis megtettem. A barátnőm állandóan kérdi, hogy ettél rendesen, mentél edzeni és mindkét alkalommal mondtam, hogy igen. De már néha úgy éltem meg ezt az egész dolgot, hogy mintha egy elvárás lenne. Nem volt étvágyam, és nem volt kedvem edzeni, helyette takarítottam egyet. A kajánál nyilván nem akartam megbántani, hogy állandóan csomagolja nekem a kaját, hogy mégsem ettem .

És ott folytatódik a történet, hogy budin voltam és megjött a barátnőm és nem tudta, hogy otthon vagyok. A barátnőjével beszélt telón és ez volt a téma, hogy én mekkora hazudozó vagyok apróságokban és megfelelési kényszerem van hol ott ő mondta, hogy neki nem kell.

Ezt amúgy meg is kérdeztem tőle , hogy elfogad e vékonynak vagy nem, amikor kiderült , hogy nem voltam edzeni. Aztán szóba került az ex is. Hogy múltkor probléma volt , hogy beszélt vele aztán most már óvatosan ír meg az ikont vagy mit áthelyezett a telefonján és ha mindent egy lapra rakna akkor mi maradna neki a végén.

Kiakartam menni , de közben elment a boltba így nem tudta , hogy ott voltam a budin.

Azóta bújik ölelget mondja, hogy szeret, de én egyúttal érzem magam egy szar alaknak meg tanácstalan is vagyok.

2020. aug. 24. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen nyilvánvaló, hogy a csaj nincs túl az exén. És azt sem értem ti miért vagytok együtt.

Ő menjen vissza szépen az exhez, te meg csináld azt amit szeretnél. Ha takarítani akkor takaítasz, ha edzeni akkor azt.

Jó hogy nem már más elvárásai szerint kell élni az életet.

Mellesleg ha megalázott más(ok) előtt, az instant bann lenne.

Dobd már ki a picsába ne vergődj ezen.

2020. aug. 24. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Inkabb te szerezed jobban öt mint ö téged.

Nekem ugy tünne siman meglenne nelküled. A szakitas max az egojàt sèrtené

2020. aug. 24. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Ez a nő nem szeret téged, kizárólag érdekből van veled.Csak színészkedik neked.

Azonnal kukázd.

2020. aug. 24. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Már önmagában az, hogy súlyosnak gondolod is gáz. Ne legyél ennyire papucs. Exén pedig nincs még túl.
2020. aug. 24. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Másképpen látom. Megesik, hogy szakítás után jóban maradnak a felek - egyébként ez lenne a normális -, ráadásul öt éve történt. Ha újra össze akartak volna jönni, előtted is lett volna rá idő. Szerintem megmaradt a baráti kapcsolat: persze jelezheted, hogy megpróbálod elfogadni, de nyilván nem esik jól a tudat, hogy közelebb állnak egymáshoz. Ha bújik folyamatosan, ezzel is jelezni akarja, hogy nincs félnivalód.

A másik meg számomra vicces, de engedd el. Nem derült ki, hogy otthon vagy, totálisan mindegy, mert nagy extra nem történt. Viszont nőj fel, ha nem edzel és nem kívánod a kajáját, akkor vállald fel, nem kell bonyolítani. Erre célzott a füllentéseiddel.

2020. aug. 24. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Felhívom figyelmed a "Mi lenne velem, ha mindent egy lapra tennék fel?" mondatra. Beszédes...
2020. aug. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!