Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog parkapcsolat titka?
Hogy kezeljem ha a parom (28/F) duzzog mindenen,elegedetlenkedik a problemakat nemhajlando megbeszelni, elarulni mi a baja csak ravagja hogy semmi holott kilometerekrol latni hogy valami van. Nemtartom magam rossz baratnonek. Fozok mosok takaritok rendesen de neki mintha semmi se lenne jo es a problemajat nemhajlando elmondani nemhogy megbeszelni es ettol kezdem magam nemtul jolerezni a kapcsolatban. Mondtam mar neki is tobszor h probaljunk valtoztatni beszeljuk meg de semmi. Otlet? En kedves vagyok vele meg figyelmes mindenre odafigyelek vele kapcsolatban es o mintha ezt “nemdijazna” vagy nemtudom.
Valami tanacs?
21/L
Tanács? Hagyd ott. Nem tudom mit vársz. Megbeszèlni nem lehet vele, változásra sem hajlandó, más nem maradt. Ilyen kapcsolatban meg nem èrdemes tengődni.
Főzöl, mosol, takarítasz? Ő kiveszi a rèszèt? Vagy csak beállítottad magad ingyen cselèdnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!