Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a boldog párkapcsolat alapja, titka?

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
A házasság résztvevőien kìvül állók kizsákmányolása
2020. febr. 25. 16:46
 2/12 anonim válasza:
34%
Egyszóval? Összhang! Legalábbis szerintem..
2020. febr. 25. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Egy lentebbi kérdéssel válaszolok, ha szó nélkül bele nyúlhatsz a másik zsebébe.
2020. febr. 25. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte, nyílt kommunikáció bármiről; napi szinten tegyenek a felek a kapcsolatért; hűség; tisztelet; kompromisszum; segítőkészség; ne legyen önzés, agresszió, egózás; közös célok, közös értékrend.
2020. febr. 25. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
1 es voltam azért ezt írtam mert te a boldogot kérdezted ha azt kérdezted volna ,hogy mi a hosszantartó házasság titka akkor a kompromisszum készséget írtam volna
2020. febr. 25. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció, tisztelet, csapatmunka
2020. febr. 25. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én velünk igazán össze illő másik fél megtalálásában látom az egyik fő tényezőt, így könnyebb a kompromisszum is pl. Kedvesség, türelem, önzetlenség, akarni vonzónak lenni és megbecsülni akink van
2020. febr. 25. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:
22%

Meggyozodesem hogy minden kapcsolat 3 pilleren alapszik:

Szex

Kommunikacio

Kozos erdeklodesi kor(vagy ha nem akkor nagy nyitottsag a masik fele)

2020. febr. 25. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Két dologra jöttem rá az évek alatt, szerintem ez az a kettő amin szinte minden kapcsolat elcsúszik. Legalább is én majdnem minden szakításnál ezeket látom a mélyen megbúvó valódi oknak.

Az első az, hogy csak és kizárólag olyannal szabad összejönni, akivel kölcsönösen odáig vagyok egymásért. Nem szabad belemenni "hát végül is nem rossz ember és nem akarok egyedül lenni" típusú langyos szarba, sosem lesz működőképes hosszú távon. Ha nincs egy baromi erős érzelmi kötelék akkor sosem lesz belőle tartós kapcsolat.

A másik dolog pedig a minden napos munka. Folyamatos nagy beszélgetések, randik, romantika, közös élmények, kedves gesztusok, dícséretek. Nem csak pár hónapig, nem csak fél évente egyszer hanem minden egyes nap tenni kell pár dolgot egymásért és a kapcsolatért. Soha nem szabad abbahagyni azt a fajta munkát a kapcsolatban amit az emberek többsége csak pár hónapig tesz bele a kapcsolatba, utána elvárja, hogy magától működjön a kapcsolat és megmaradjanak az érzelmek. A titok itt tulajdonképpen az erős érzelmi szint megtartása. Annyiszor hallani, hogy a szerelem így meg úgy 2 év után elmúlik, én az elmúlt 10 év tükrében biztosan tudom mondani, hogy ez egy ordas nagy baromság. Ott fog elmúlni ahol már eleve hiányzott az erős érzelmi szint, vagy ahol elhanyagolták a kapcsolatot és nem fektettek bele minden napos munkát.

Persze az sem elhanyagolható dolog, hogy vannak bizonyos tulajdonságok amik kellenek mindkét félben egy jó kapcsolathoz. Ilyen az intelligencia, érzelmi intelligencia, a nagyon jó kommunikációs képességek, a lelki egészség, érettség stb. Ezek nélkül nem fog működni egy kapcsolat, akiből ezek a dolgok nagyon hiányoznak az nem fog tudni hosszú távon egy kapcsolatot fenntartani.

2020. febr. 25. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, egyik legjobban az működik, ha a két fél hagy teret a másiknak és önállóan is képesek boldog életet élni.

Rendszeresen túrázom, sokak járnak a párjuk nélkül, van külön baráti társaságuk, ismerősi körük és így sokkal érdekesebb haza térni a párjukhoz új élményekkel gazdagodva, hiszen van miről beszélni.

Persze ezek mellett ugyanannyira fontosak a közös élmények.

2020. febr. 25. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!