Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is veszekszik ilyesmik miatt a barátnője?
Rendszeres viták alakulnak ki köztünk (szerintem hülyeségek miatt).
Ilyen például az, mikor felhív telefonon a barátnőm, és én épp eszek valamit közben. Olyankor megkapom azt, hogy nem rá figyelek, és miért nem bírok később enni mondjuk. Ugyanez van akkor is, ha a beszélgetés közben iszok, vagy, ha felhív videochaten és miközben beszélünk rá-ránézek a laptopra. Elismerem, hogy bosszantó, ha mással foglalkoznak miközben beszélsz valakihez, de én azért nem azt csináltam, tényleg max egy pillantásra, amit elkezdtem mielőtt hívott.
Ezt meg is értem, de azt, hogy közben nem ehetek, nem ihatok, és mi az, hogy még visszakérdezek, hogy mi van akkor, ha eszek?!
A barátnőd a tulajdonának gondol és irányítani akar. A saját gyengeségeit és hiányosságait azzal pótolja hogy téged korlátoz, azzal hogy bármiben nemet mondasz neki vagy nem úgy teszel ahogy ő akarja, akkor azt hozza ki magában hogy ő nem elég jó és nem szereted. Minden róla szól, te ebben a kapcsolatban csak annyira kellesz hogy kiszolgáld őt és azt amire szüksége van.
Én menekülnék a helyedben mielőtt megpróbálna teljesen tönkretenni, mert csak ennél is rosszabb lesz.
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt!
Ő azt mondja, hogy nem érzi azt, hogy szeretem, meg az ilyen aprosagok neki számítanak, míg engem nem érdekel.
Akárcsak az én exem. Hasonlóan kis dolgok miatt csinált patáliákat. Reggel odajött és rámförmedt hogy miért nincs elmosogatva, holott épp kortyolgattam a kávémat a kanapén, vagy nekemjött hogy minek írok a tesómnak hogy boldog szülinapot. Szerettem de sajnos a sírba tett volna ha nem vetek véget a kapcsolatnak. Neked is ezt tanácsolom, nyomósan.
F/33
Szeretem őt, ilyenkor keresem az okot, hogy miért történik ez. Eleinte magamban kerestem a hibát, de végül már belefáradtam, és rájöttem, hogy bármit is teszek, semmi sem lesz jó soha teljes mértékben.
Ha ezek nem történnek meg, akkor egyébként minden rendben van, de néhány naponta mindig történik valami hasonló.
Nekem tényleg jó vele, csak félek, hogy nehogy egyre több ilyen legyen.
Etikett szerint ilyenkor megemlíted, hogy épp eszel, és ilyenkor illik valóban befejezni.
Majd ha abbahagytad a beszélgetést, fojtatod.
Van ismerősöm, aki egész nap zabál, és nem lehet felhívni úgy, hogy épp ne csámcsogjon valamin.
Idegesítő nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!