Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek ír rám karácsonykor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ír rám karácsonykor az ex, ha van barátnője?

Figyelt kérdés

Azért, hogy felidegesitsen?havonta megjelenik irkal, közben nem akar semit tőlem,csak újra és újra kihasználni. Egy honapja

Nagyon össze vesztünk. Athivott és éreztette ,hogy minek vagyok ott. Erre kiakadtam. Most meg küldozgeti a karácsonyi jokivansagait...

2019. dec. 26. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyan tud kihasználni, akivel nincs kapcsolatod?
2019. dec. 26. 11:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ha talalkozunk mozi kaja jaj aludjak nála mert ő épp válságban van...legyek vele...én mindig segítettem neki. Közben csak szexre voltam jó vagy meg arra se...azt hittem akar is majd kapcsolatot. Szóval a hitegetessel használt ki.
2019. dec. 26. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az exekkel nem tatrjuk a kapcsolatot. Alap, akkor is ha tök szépen váltatok el.

Eza z ember téged szivat. Szórakozik veled.

Persze, meg is dugna.

Szükséged van neked erre?

Tiltsd a pics4ba. ÉS lelkinyugalommal kezdj új kapcsolatba, ha készen állsz rá.

2019. dec. 26. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor ő nem az exed.
2019. dec. 26. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ex nem mozi, kaja; esetleg, de csak végszükség esetén alkalmi szexpartner!

Van barátnője, akkor oda vissza kell küldeni, azért írogat, keres, mert hagyod.

2019. dec. 26. 12:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Ertem. De mégis mi szüksége rá,hogy írjon miközben van nagy szerelme? Tavaly nem irt, pedig akkor nem volt baratnoje, csak nagyon oda volt valakiert.
2019. dec. 26. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Téged sem az eszedért fognak elrabolni....

Ne haragudj, de azért csinálja ezt veled, mert butácska vagy és megteheti, hiszen hagyod neki.

Akinek van egy kis sütnivalója az ilyennel szóba sem áll, nem még át is megy hozzá.:D

2019. dec. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!