Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is veszekszik ilyesmik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is veszekszik ilyesmik miatt a barátnője?

Figyelt kérdés

Rendszeres viták alakulnak ki köztünk (szerintem hülyeségek miatt).

Ilyen például az, mikor felhív telefonon a barátnőm, és én épp eszek valamit közben. Olyankor megkapom azt, hogy nem rá figyelek, és miért nem bírok később enni mondjuk. Ugyanez van akkor is, ha a beszélgetés közben iszok, vagy, ha felhív videochaten és miközben beszélünk rá-ránézek a laptopra. Elismerem, hogy bosszantó, ha mással foglalkoznak miközben beszélsz valakihez, de én azért nem azt csináltam, tényleg max egy pillantásra, amit elkezdtem mielőtt hívott.

Ezt meg is értem, de azt, hogy közben nem ehetek, nem ihatok, és mi az, hogy még visszakérdezek, hogy mi van akkor, ha eszek?!

2020. febr. 20. 21:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én nem pötyögtem, és nem bámultam szemmel láthatóan a monitort. Világosan leírtam, hogy az szerintem is bunkóság. Az nem netezés, ha épp a számítógép előtt ülök.
2020. febr. 21. 07:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

És mi lenne, ha együtt élnétek?

Álmos se evés, se kaki, csak ő?

Nem törekednék ilyesmire.

2020. febr. 21. 09:18
 13/15 A kérdező kommentje:

A szakításon kívül nem tehetnék semmit, hogy javuljon a helyzet?

Szép szavakkal már próbáltam, de csak ideig-óráig használt. Már az is baj, ha nyugodt vagyok, és nem veszem komolyan őt.

Mindig azon vagyok, hogy jó legyen a kapcsolatunk, de nem tudok mindent kivédeni. Ráadásul hiába kérek bocsánatot(!) nem beszél velem akár egy napig.

2020. febr. 21. 12:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem veszem komolyan őt és a problémákat.*

Állítása szerint semmi megbánás nem mutatkozik rajtam.

2020. febr. 21. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

10! Üdvözöllek drága barátom! Ez az ismerősöd én vagyok. Igen eszek gyakran, mert gyúrmázom és kell a kaja :D

Kérdező: baratnodtol mielőbb menekulj, elegge onbizalomhianyos meg sem erdemel téged :D

2020. febr. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!