Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt? Csak baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Csak baráti közeledés?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályban, aki meg kb fél-1 éve elutasított, de barátok, haverok maradtunk. Én utána tényleg baráti szinten közelítettem hozzá, nem nyomultam. És ő sem. Beláttam, hogy nem vagyok az esete. Viszont az utóbbi időben többet van a közelemben (mellém szokott ülni a teremben), és ami az érdekes, hogy sokat néz. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a szemem sarkából látom, hogy ha pl. egy társaságban vagyunk rajtam hagyja a szemét néha, meg amikor beszél akkor is mintha kicsit nekem mondaná, illetve nézi a reakcióm.

A másik érdekes dolog, hogy szokott hozzám érni többször, viszont ha én nyúlok hozzá, úgy teszintha az nem tetszene neki, persze csak viccesen. Ezen kívül könnyen zavarba tudom hozni, meg nagyon tud kacagni a poénkodásaimon.

2020. febr. 19. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talan megkedvelt "úgy" a személyiséged miatt. Esetleg csinál meg vmit?
2020. febr. 19. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát a fontosabbakat leírtam. Ezek amik gyakran előfordulnak.
2020. febr. 19. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyesmiket csinálok azzal, aki tetszik, de elvileg csak a barátom. Nálam több lett belőle és ezért keresem többet a társaságát, de a másik fél nem igazán nyitott erre, vagyis félreérthető jeleket ad, vagy csak én nézem be.

Szerintem ő sem tudja hányadán áll veled és nem akar cikis helyzetbe kerülni azzal, ha nyíltabban közeledne, de egyértelműen tetszel neki, vonzódik hozzád.

2020. febr. 19. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki. Valószínűleg kellett neki idő, hogy megismerjen.
2020. febr. 20. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!