Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis hogyan közeledjek felé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan közeledjek felé? Ti mit szeretnétek egy nőtöl?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel kölcsönösen kedveljük egymást, rengeteget flörtöl de én túlságosan is megkedveltem és mindig lebénulok ha tennem kellene valamit. Szeretnék én is kezdeményezni nála de nem tudom hol kezdjem mert tapasztalatlan vagyok (félénk). Ti férfiak minek örülnétek ismerkedés során a nő irányából.Testi érintésekre gondolok pl. ami még nem túl intim de utaljon arra hogy nagyon kedvelem. Szeretném meglepni és kicsit bíztatni de segítségre lenne szükségem.

2020. jan. 19. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Simán hívd el valami közös programra és ennyi.
2020. jan. 19. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok, hol találkoztok? Ha beszélni nem mersz, én nem "tapogatással" kezdeném. Ha elhívod valahova és igent mond, akkor kiderül, hogy több volt-e ebben, vagy csak alkalmi flört.
2020. jan. 19. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha én akarok valamit és merek flörtölni, rég elhívtam volna.
2020. jan. 19. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyilván szoktunk beszélni. Csak szeretném én is viszonozni a szimpátiát csak még nem bontakoztam ki eléggé.
2020. jan. 19. 18:32
 5/5 Rockarc ***** válasza:
100%

Igazabol barmi megteszi. Kezdj el osztogatni egy tabla csokit es kinalj korbe vele mindenkit. Nala tobbet is idozhetsz, meg mondhatod, hogy vegyen batran megegyet. Az erintes is mehet, barmi, amit gondolsz, helyenekvalonak latsz es mersz. Mivel mar igy is flortol veled, igy biztosan o is lesi minden szavad es mozdulatod. Nem fogja elkerulni a gesztus a figyelmet. Ha masnap o is kinalgatja a csokit, akkor abbol tudhatod, hogy vette a jelet.

Amugy jopofa meg romantikus igy egymast kerulgetni, de lehetnetek joval kozvetlenebbek is. Kar az idot huzni a kezdo lepesekkel, amikor lathatoan megvan a szimpatia koztetek. Te is szivesen innad a kavet vele, meg o is veled. Az sokkal tartalmasabb lenne. Eleg egy kacsintas, biccentes a folyoso fele es amikor talalkoztok, akkor a nincs kedved meginni egy kavet kerdes tokeletesen megfelel. De akar kuldhetsz neki egy emailt is, hogy legyel 5 perc mulva a folyoson. Diszkret, celzott es egyertelmu.

43F

2020. jan. 20. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!