Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi semmit nem akar egy nőtől, és nem is keresi, az már esélytelen, hogy változzon?
A változásra is irányult a kérdésed.....,
"nos" kb. félévente érdemes figyelni / követni a változásokat.
Semmi sem fix és állandó, a mostani érdektelensége sem.
Egyetlen amit tehetsz, de ezt kár is kihagyni,
felszínen maradni és nem örök feledésbe merülni.
(Persze csakis diszkréten, óvatosan..... távolabbról,
hogy ténylege ne menjél át zaklatásba.)
Hasonló helyzetben vagyok, mint te: hitegetett, hogy milyen jó lenne, ha tartanánk a kapcsolatot (nagy a távolság köztünk), meg hogy jó lenne, ha 1× találkoznánk (én kezdeményeztem), de nem lett belőle semmi sem.
Így én ebben az évben nem fogom magamtól keresni.
Tehát e mentén szerintem nálad sem várható nagy siker...
63% : azért azt nem mondanám, hogy zaklatom, egy hónapja hozzá sem szóltam. Előtte is azért kerestem én, amikor ő nem, mert eleinte minden reggel ő kezdeményezte a beszélgetést, még mielőtt felkeltem volna( igen, azért írom így, hogy ne az legyen a válasz hogy azért lett érdektelen mert nem kerestem soha) , kb fél éven át, illetve a találkozókat is szintén ő.
Egyáltalán nem gondolom, hogy tárgy lenne, megvenni sem akarom, nem tudom mégis miből következtettél erre, azt pedig nem tartanám zaklatásnak, hogy heti 2x írtam neki, miután egyszer csak alább hagyott a lelkesedése, és olyankor teljesen közlékeny volt.
Abszolút nem tervezem zaklatni őt, sem "megvenni", sőt, azt is tudom, hogy mi fogott meg benne, és miért "kell".
arról meg, hogy ijesztő lenne, hogy éjjel ezen kattogok : ha ébren vagyok éppen, hadd ne kelljen már azért semmit sem csinálnom, mert más alszik, és "ijesztő" hogy én nem. Nappal nem igen tudok "kattogni" rajta, vagy kérdést kiírni, mivel olyankor alszom.
Csupán érdekelt, hogy változhat e még vajon a hozzáállása, van e értelme türelmesnek lennem és várni, vagy nem sűrűn fordul elő. De ezek szerint esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!