Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem akar ismerkedni egy normális férfi sem?
> Nekem a 10 éves regisztrációm alatt van 40 képem, nem hogy mindennap posztoljak valamit.
Nekem meg ugyanennyi idő alatt 0. Na, bumm. Hozzám képest még te is egy exhibicionista alak vagy.
Velem sem akar normális nő ismerkedni, viszont nekem is majdnem 10 év alatt sikerült feltölteni facebookra vagy 3-4 képet. Mostanában nagyon néha mutatok új képet, amin látszik hogy már nem kiscsikó vagyok. Elegáns képet nem teszek fel, a Facebook nem az a felület ahol értékelik a kultúrát.🙂
Hány éves vagy kedves kérdéskiíró?
Én csak azért nem rakok ki új képet, mert az üzenőfalon egyből megjelenik ilyen óriási nagy képben, hogy megváltoztattam a profilképem.
Azt sem akarom, hogy lájkolják.
Nem tetszem magamnak, bár sokak szerint nem vagyok rosszképű.
Ezért jelenleg egy 8 éves képem van kint. Ha valaki rákattint talán azt gondolhatja, hogy ez az ember meghalt, mert 8 éve nem frissített. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!