Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire " tartjátok " magatok a párotok kéréseihez ha mélyponton van a kapcsolat?
Figyelt kérdés
ha ő vlmit kért hogy változtass ami neki nem tetszik..vagy ilyenkor nem foglalkoztok vele?2020. aug. 3. 22:53
1/5 anonim válasza:
Nem szokta kérni, mert ismer, és tudja hogy változok folyamatosan jól ilyen vagyok, hol olyan-nálam semmi nem unalmas és én magam vagyok a legnagyobb kritikusa magamnak ha kell. Viszont türelmes, és tudja mikor van itt a beszédnek az ideje, és mikor van a hallgatásnak, és nem vakegér, hogy ne vegye észre, ha a társa össztűz alá került mások által, hanem mellém áll, és velem együtt küzd. Ugyan ez fordítva is.
Tudod kedves kérdező, léteznek nem kirakat kapcsolatok. Nem mondom, hogy sűrűn fordul elő, de léteznek, még nem haltak ki az ilyen emberek és remélem lesznek még a jövőben is ilyen emberek, akiknek ez megadatik.
3/5 anonim válasza:
Nálam sem volt ilyen kérésre példa soha. Ha rosszban vagyunk, akkor jobban lepereg rólam a véleménye, nem érdekel, mit gondok és mit kér. De ez általában csak az a néhány óra, amíg meg nem beszéljük.
4/5 anonim válasza:
Ha mélyponton van, akkor mi mindig azt kérjük a másiktól, hogy sohatöbbet ne keressen. De ezt nem tartjuk be
5/5 anonim válasza:
Mélyponton voltunk, amit kért mindent betartottam, ledobtam 10 kilót, csinosabban öltöztem, jobban odafigyeltem rá....és semmi de semmi haszna nem volt. Így is úgy is vége lett. Ha már arra kér valaki, hog változz, ott ette meg a fene az egészet. Ha rád unt egy kis túlsúllyal, akkor hiába dobsz le 10 kilót és veszel fel másféle ruhákat, akkor is un már. Ez van. Lépni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!