Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom miért nem érti ezt meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem érti ezt meg?

Figyelt kérdés

Nyár van, tikkasztó hőség és a párom egyszerűen nem érti meg ,hogy bárhová megyünk nem fogom kiengedni a hajamat, mert nagyon melegem lesz tőle. A tarkóm és a hátam is izzad a hajamtól, olyan mintha bunda lenne a fejemen. Hiába csak a hátam közepéig ér akkor is vagy felkötöm, felkontyolom vagy befonom.

Ő könnyen van mert rövid a haja, megmossa és meg se szárítja mert félóra múlva száraz, én pedig 1óránát bajlódok a hajszárítóval. Valami ötlet? Tegnap ezen is összekaptunk

2020. júl. 31. 10:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4%
Pont hogy ilyenkor kiengedve is jó, mert a szél ahogy fújja, sokkal kényelmesebb. Nem is értem mi a bajod. Nekem is hosszú van, meg a gyereknek is.Pont most ment el itthonról, és kiengedve van-pont ezért.
2020. júl. 31. 10:25
 2/19 Noren1989 ***** válasza:
95%
Adj rà egy télisapit egy napra, tudja meg, hogy milyen neked. Amúgy nem gyerekes a fricid egy kissé?
2020. júl. 31. 10:26
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
A konty alatt szokott ilyen melegben beizzadni a fej, mert nem tud szellőzni.Próbáld ki:)
2020. júl. 31. 10:26
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Ne hallgass se a párodra, se az 1. válaszolóra. A párod egy h..lye, de te választottad, szóval, vagy elviseled, hogy ilyen, vagy elhagyod. Ha valakinek ennyi az értelmi szintje, hogy nem fogja fel, hogy 35 fokban melegít a hosszú haj, azzal nem lehet mit kezdeni.
2020. júl. 31. 10:27
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Egy éretlen ficsúr a párod.
2020. júl. 31. 10:29
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
A szárítás meg ilyenkor, kimész a szél+napra és max. 20-30 perc:D
2020. júl. 31. 10:31
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

De miért kéne megértenie? Vagy mi maga a probléma? Összekaptok azon hogy meleged van? Az egész sztori értelmetlen...

Amúgy ha nem fogja fel, hogy "drágám, a hajam melegít" akkor vagy szellemileg visszamaradott, vagy nem ért magyarul.

2020. júl. 31. 10:43
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Miért jársz dacos óvodással?
2020. júl. 31. 10:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugy hord ahogy neked kényelmes. Ehhez senkinek nincs köze.
2020. júl. 31. 11:01
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ezzel én is szekálva. Választhatott az úriember, hogy megtartom a valagig érő hajam ezzel a kompromisszummal vagy pedig felnyírom, aztán lehet kiengedve.
2020. júl. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!