Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem hianyzik a parom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem hianyzik a parom?

Figyelt kérdés
Vasarnap nagyon hianyzott, hetfon talalkoztunk es akkor mar nem,csak mikor elment tolunk,elszomorodtam.Ma is ugyanez volt es szomorkodtam de mast nem erzek.Eddig mindig hianyzott es nem talalkozunk tobbet mint eddig

#tini #szerelem #párkapcsolat #hiány #tiniszerelem #miert nem hianyzik a parom
2018. szept. 18. 16:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
jelenleg szorongok es sirok ahogy a kepeit nezem😥
2018. szept. 18. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, de ez nem pont azt jelenti hogy hiányzik?
2018. szept. 18. 17:39
 3/12 A kérdező kommentje:
hat nm tudom de most elmult mert lefoglalta az agyam a tanulas de most megint erzem😶
2018. szept. 18. 18:48
 4/12 DollarDog ***** válasza:
Mivel hétfőn veled volt igy nem érezted a hiányát hisz együtt voltatok. Mikoe nem voltatok együtt akkor hiányzott. Ezzel most akkor mi a gond? Hiányzik. Ez teljesen normális hogy ha kötődsz valakihez az hiányozni fog neked.
2018. szept. 18. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
eddig ma nem ereztem hogy hianyzik de aggodok hogy mivan ha nem is szeretem es egesz vegig o jar a fejemben mai napon eddig
2018. szept. 19. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor kezd el magadban rendezni az érzéseid.

Amúgy hány évesek vagytok?

2018. szept. 19. 15:34
 7/12 A kérdező kommentje:

16

sirok most is mert olyan tavolinak erzem az egyutt toltott napokat mert mar nem lattam ket napja,vagyis ma reggel lattam de csak fel orara..es beteg meg faradt volt es nem volt igy ugyanolyan a talalkozas mint eddig..de folyton o jar az eszembe es olyan idegennek erzem es annyit szorongok

2018. szept. 20. 16:52
 8/12 A kérdező kommentje:
es nem ket napja voltunk egyutt legutobb egy egesz napot hanem kb egy hete es nagyon nehezen viselem a tavolletet
2018. szept. 20. 16:53
 9/12 DollarDog ***** válasza:
A barátnőmmel mi is nehezen birjuk, de ez ilyen. Nyaron több mint 2 hetet együtt voltunk, hisz dolgoztunk ebben a ket hetben es igy nalam aludt. De igy suli időben ez az egy nap amit hetvegen toltunk kevesnek tunik, megis úgy vagyunk vele hogy 2 es fél ev es osszekoltozunk. Szóval ha fejen allva de kibirjuk. Ki kell birni. Ha igazan szeretitek egymast akkor kibirjatok!
2018. szept. 21. 10:23
 10/12 A kérdező kommentje:
hat igazan szeretjuk egymast szerintem,fel eve vagyunk egyutt es a mai napig szinte napi szinten meglepjuk egymast valami cukisaggal,akar egy uzenettel egy cetlin ,minden nap erdeklodunk egymas felol,nem hagyjuk figyelmen kivul a masikat.De mostansag ugy tudunk viselkedni neha mint a legjobb baratok,igy elhulyeskedunk,ez baj?engem csak az aggaszt hogy idegennek erzem..amugy kibirom de nagyon aggaszt az hogy idegennek erzem es nem erzem hogy szeretem,de ha vele vagyok nagyon nagyon nagy boldogsagot erzek,talan a szerelmet erzem de mar nm nagyon tudom felismerni,olyan melyrol jovo boldogsagot ereztem mikor neztem a multkor ahogy mellettem tanul de nelkule nem erzek semmit
2018. szept. 21. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!