Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak nem szégyenlik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nem szégyenlik, hogy párjuk öltözteti őket?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa jelenség hogy látszólag sikeres, magabiztos, erőteljes férfiak akik az élet minden területén irányítják, dominálják a dolgokat, amint ruhaüzletbe tévednek, gyakorlatilag átmennek bátortalan kisfiú üzemmódba és félszegen, tétován, próbálgatják a ruhákat amiket a párjuk magabiztosan válogat.

Nagyon vicces ez az egész jelenség, ahogy kiherélve, töketlenül ott állnak mint valami pitiző kiskutyák és úgy ugrálnak ahogy a párjuk mondja nekik.

Miért pont a ruhaboltban lesznek kis pincsikutyák?

2020. júl. 30. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
10 Egyik cucctól se vagyok elájulva, azt hittem, hogy valami extra jó dolgot fogsz mutatni. Ez nudli.
2020. júl. 30. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

11.-nek.

Egy FÉRFI öltönyt visel. Ennyi.

Mit vártál, susogós mackót, megy minden 2. csicskán látható műbőr, kamumotoros dzsekit, mint a TWD-ben a "Négen"-en?

2020. júl. 30. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
ok. Öltöny, de ennél van jobb, csinosabb:)
2020. júl. 30. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Küldj be egy nőt a szerszám szaküzletbe..igy már érted?
2020. júl. 30. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Elég hülyén érezném magam, ha a férjem öltönyben jönne velem mindenhová.
2020. júl. 30. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy annak érzik magukat. Régen mindig bátyám vitt magával, neki kellett segítenem öltözködni, utána a férjemmel ugyanez. Vagyis nem, mert ő már el sem jön velem, mert tudja, hogy tudom, hogy mi tetszik neki. Meg persze apu is ugyanez.

Igazából utálják ezt az egészet, csak túl akarnak lenni rajta, és úgy vannak vele, hogy ha ehhez az kell, hogy egy nőt vigyenek magukkal, akkor megteszik.

Tényleg olyan, mint amikor nekem kell szerszámot venni. Aztán lehet rajta gondolkodni, hogy a flex és a sarokcsiszoló ugyanaz az izé-e.😀

2020. júl. 30. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kissé provokatívnak érzem a kérdésedet, nem tudom mit láttál vagy hallottál, de ezt nagyon félreérted.

Mi abban a rossz ha segít nekem a párom ruhát venni?

Nincs időm órákat tölteni vásárlással, ha egy bevásárlóközpontban mind a 12 üzletben felpróbálok minimum 25 nadrágot addig lemegy a nap.

Barátnőm meg tudja, hogy mit szeretnék, milyen a stílusom, odahozza azt a néhányat a próbafülkéhez, amíg én a másikat próbálom, így fél óra alatt megvagyunk.

Ennek praktikus oka van, segítünk egymásnak, ez így jó.

36F

2020. júl. 30. 15:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, az én férjem megoldja nélkülem a saját ruhái vásárlását. Ettől függetlenül nem érzek semmi furat abban, ha egy pár együtt vásárol, vagy ha kifejezetten a nő válogatja össze a férfi ruháit. És főleg nem gondolom emiatt pincsikutyának a férfiakat, te jó ég... :D Kicsit eltúlzod ezt.
2020. júl. 30. 19:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Én konkrétan örültem hogy a párom segített a ruhaválasztásban. Én meg neki segítettem ebben. Gyakorlatilag egymást öltöztettük. Mindenkinek vannak erősebb és kevésbé erős területek az életében. Nekem is nyűg a vásárlás mint ahogy a férfiaknak általában, főleg ha ruhákról van szó.
2020. júl. 31. 08:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért,mert mi,férfiak csak az autókhoz,politikához,focihoz,horgászathoz értünk.Öltözködni nem tudunk.Sok éves kutatások igazolják.Bizony...
2020. aug. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!