Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm miért nem beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért nem beszélget velem élőben? Mi baja van? Szégyenli magát?

Figyelt kérdés

Mikor találkozunk egész végig csendben van nem szólna egy szót sem ha nem kérdezek tőle valamit. De mikor irkálunk nagyon sokat ír bármiről lehet vele úgy beszélni ezért nem értem miért nem beszél mikor talizunk

Mióta össze jöttünk ilyen. 19 évesek vagyunk

2019. okt. 9. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán ilyen típus. Én is ilyen vagyok, a barátom egyszerűen olyan jól beszél, imádom hallgatni, néha hozzászólok de azt szeretem ha ő dominál egy beszélgetésben.

Viszont ha chatelünk akkor ez fifty-fifty:)

Ha zavar, akkor kérdezz rá az okára, nem muszáj akkor személyesen:)

2019. okt. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!