Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyunk és élünk semmi több neked elég lenne?
Mindketten dolgozunk és olyan lakásban lakunk amire nem kell fizetnünk. Sokat segítenek a szüleim. Nagyon ritkán megyünk vhova néha van szex.
Együtt élűnk gondtalanul ő építgeti a vállalkozását. Mivel próbáltam segíteni neki benne mert nem logikusan csinálta de nem hallgatott rám ígynem érdekel mit csinál vele..szóval építgeti a dolgait elvagyunk egymással de úgy érzem nem kész még az anyaságra és nem hiszem h feleségül venném..
OMG. Azt hittem te vagy a nő és ő a férfi. (De ezt most nem neked bántásból mondom.)
Hozzád tuti nem vonzódik, ha nincs szex, ritkán mentek valahová. Gondolom nem is nagyon beszélgettek már.
A másik, hogy családot sem hiszem hogy szeretne. Legalábbis nem veled és/vagy nem a közeljövőben.
Barátom ez sztornó.
Hadd építgesse magát nélküled.
Pláne,ha el se vennéd,akkor minek vagy vele.
Mond neki:Pá aranyom!
És kezdj el egy olyan nővel ,akivel tudsz jövőt is tervezni.
Nekem nem lenne elég, nem is elég.
Mi is dolgozunk, albérletben lakunk, hónapról hónapra élünk, stresszes a munkahely is, de mégsem ment a kapcsolatunk rovására, mert nem hagyjuk.
Ha azt érzem, hogy kicsit elhanyagoljuk egymást, azonnal megbeszéljük, teszünk ellene, stb.
Ha igazán szeretitek egymást, és fontos a párkapcsolat, akkor mindig tenni kell érte. Mindkét félnek.
Az együtt éldegélés nekem kevés lenne, én hàzassàgban akartam élni ( abban is élek). Gyerek viszont nekem nem kell soha!!! Mi nem szeretnénk. Aki gyereket akar az nekem sok lenne, így egy ilyen pasival nem lenne közös jövőnk.
Évek tekintetében, hosszútàvon csak azzal érdemes együtt maradni , akivel együtt tervezed leélni az életed, a te igényeid alapjàn. A " néha van szex" màr most egy rossz ómen. Az se valami pozitív, hogy keveset törődtök egymàssal.
Az élet sok felesleges dologba belesodor...
Döntsd el neked mire van szükséged! A néha szex az jel barátom!
Felnőttként lettünk szerelmesek ennek több éve és naponta szerelmeskedünk.. 2-3 alkalom se ritka..
Hagyd akkor ès pasizz
Szivattyùzd a kàrokat
Habzsold a bohòcot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!