Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Eltartanatok a baratnotoket /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartanatok a baratnotoket / baratotokat amig megtanul egy uj szakmat?

Figyelt kérdés
Mar amennyiben a lehetoseg megvan ra. Nyilvan azt mindannyian tudjuk, hogy 8 oras melo mellett nehez ujat tanulni, de most ne errol szoljon a kerdes, hogy te 12 oras harommuszakos melo mellett vegezted el az egyetemet, mikozben harom gyereket neveltel es meg ket idegen nyelvet is megtanultal kozben :)
2020. júl. 24. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Nekem azt mondta a férjem, akár úgyis megcsinálhatnék egy szakmát ha szeretnék, hogy csak azt csinálom és csak oda járok. Persze nem szombatis sulira gondolok, hanem ahova mondjuk hétközben is kellene menni. Nincs gyerek még és mindig spórolunk minden hónapban.

Én kevesebbet keresek, egy 100 ezerrel kb. Sajnos fordítva épp hogy ellennénk havonta az én keresetemből így, hogy van hitel. De ha mód van rá, ő is csinálhatja. Nyilván nem mennék, ha később rosszul jönnénk ki miatta. Meg hát nem is évekről beszéltünk amúgy. Az sok lenne, de pár hónap kihúzható. Amúgy is előtte össze spórolnánk a sulira a pénzt, meg ha úgy van a kieső hónapokra is előre. Én így csinálnám, ha tudom x időben később indul egy olyan amit megszeretnék csinálni.

2020. júl. 25. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
#11: AZ teljesen más. Ő a férjed. Nem pedig egy éppen aktuális barát/barátnő, aki esetleg a suli befejezése után fél évvel lelép mással.
2020. júl. 25. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Vicces amúgy, hogy kb. mindenki a fogához veri még az aprópénzt is ebben az országban, de itt lepontozzák azt, aki nem tartana el valakit 2-5 évig. Hát, oké...
2020. júl. 25. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Attól függ milyen komoly a kapcsolat, ő más esetekben mennyire támogat engem, mennyire jönnénk ki a pénzből, mennyi időt venne el tőle a tanulás, milyen hosszan nem dolgozna.

De nekem kb minden ismerősöm meló mellett végezte az egyetemet, én is nappalit csináltam három műszakos teljes állás mellett. Oké, nem erről szól a kérdés, de azért ne csináljunk már úgy, mintha ez egy ilyen legenda szintű hihetetlen dolog lenne. A legtöbb ember aki nem rögtön gimi után tanul tovább, az bizony dolgozik mellette.

Nyilván ha gond nélkül megélnénk csak az én fizumból, és tényleg mondjuk heti 5 nap 8 órákat lenne a suliban, akkor nem várnám el, hogy dolgozzon, de ilyen kb nincs. Nem szeretem a lusta heréket akik élősködni akarnak, úgyhogy nem szívesen tartanék el senkit csak azért, mert mondjuk heti háromszor van pár órája. Az én szememben a jellem egyik fokmérője hogy valaki mennyire törekszik az önállóságra, és mennyire hajlamos kamu indokokkal kibújni a felelősség alól.

2020. júl. 25. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ milyen hosszú képzés. Ha csak néhány hónap és bevétel növekedés várható tőle (vagyis befektetés a családunk számára), akkor nem gond. Ha hosszabb, akkor valószínűleg megtalálnánk inkább az esti/hétvégi alternatíváját és ösztönözném, hogy megtudja csináljni munka mellett is. Én is megtudtam. A párom mindenben támogatott a 2 év alatt, de sosem választottam volna olyan képzést, ami alatt az én bevételem teljes mértékben kiesik.
2020. júl. 26. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Sokmindentől függ ez. Előfordulhat ilyen helyzet.

De egy örök diákot biztosan nem.

A környezetemben láttam már ilyet, hogy 30+ nő, aztán még egy év munkaviszonya nem volt.

Nőként pedig nem szeretnék ilyen kiszolgáltatott helyzetben lenni.

2020. nov. 7. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!