Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van olyan nő akinek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő akinek tetszene ha a párja eltartaná cserébe elegáns ruhákba kellene járnia?

Figyelt kérdés

2020. márc. 18. 16:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Annyi pénzt úgysem tudna adni, amennyit keresek. Ha úgymond kivásárolna a munkahelyemről szerződéssel, mindennel és csinálna egy kamuvállalkozást, ahová bejelent, akkor esetleg. De ez csak nekem érné meg igazán.
2020. márc. 18. 16:52
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Persze, hogy van, csak az ilyen nők havi pár millió forint költőpénzt is szoktak kérni a pasijuktól, mert hát az elegáns ruha mellé kellenek át a több száz - több millió forintos cipők, táskák, ékszerek és egyéb kiegészítők is.
2020. márc. 18. 16:55
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Akinek meg van nettó félmilliója rám+ mindenféle adó és biztosítás, amit fizetnie kellene utánam annak érdekében, hogy úgy tűnjön, van rendes munkaviszonyom, annak a jellemzésére a balek jelző a legjobb. Ha épp nem akarnék életre szóló kapcsolatot, lehet, hogy pár évig elvegetálnék így, addig is fejleszthetném magam szakmailag, egyébként meg nem.
2020. márc. 18. 16:55
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Van hát! Minden utcasarkon tálalni ilyen nőket😂 Sok a pénzed vehetnél nekem házat 😂 ja meg egy autó is jol jönne 😂

N

2020. márc. 18. 17:04
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Adom az #1-et, azzal a kitétellel, hogy még akkor is dolgoznék hobbiból, mivel szeretem a munkámat. (otthon bármikor végezhető, rugalmas)
2020. márc. 18. 17:15
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Tehát eltartják és annyit kell tenni érte, hogy még szépen fel is öltöztetik? Ebben a felállásban a nő mit ad?
2020. márc. 18. 17:24
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Elegans ruhaim vannak. Minden nap kosztumben vagyok a munkam miatt is.

Nevetseges az elkepzelesed.

2020. márc. 18. 17:45
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem már az se tetszene, ha valaki el akarna tartani, feltételek se kellenek hozzá. Nem kérek a kontrollból, jóval többre értékelem a függetlenségem.
2020. márc. 18. 17:50
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan tudod, hogy IGEN.

Persze a szint sem mindegy! Azaz olcsó élet, vagy luxus.

2020. márc. 18. 18:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha addig tartod el mig allast talal az oke es kedves gesztus. 1-2 ev is meg belefer! Aztan elhelyezkedik es nem lesz radszorulva,ha ezutan is melletted all megnyugodhatsz hogy nem csak a penzt.. 1-2 ev oke. De 10-20 az sok..
2020. márc. 21. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!