Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Minden provokáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Minden provokáció nélkül : van közttek olyan, akit eltartanak?

Figyelt kérdés

#jajshs
2016. nov. 1. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos engem nem!

Megyek is aludni, holnap 4:45-kor kelhetek.

Hmmm, pedig mennyivel egyszerűbb lenne csak néha napján szétenni a lábam.

De hát nekem ehhez nincs elég erős gyomrom.

2016. nov. 1. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen. 23 éve. 40 éves vagyok.
2016. nov. 1. 21:42
 3/14 anonim válasza:
70%
Nekem olyan volt, hogy dolgoztam rendesen 8 órában, és azt a pénzt edzésre, ruhákra és ilyesmire költöttem, a párom pedig fizette a kaját és a rezsit. De ö kb 3-szor annyit keresett, mint én...
2016. nov. 1. 21:42
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Igen engem.
2016. nov. 1. 21:50
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Mindenki mást ért eltartás alatt. Kérdező, te mit értesz alatta ?
2016. nov. 1. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:
16%

Az eltartott az lófaxt sem csinál!

-Max szétteszi a lábát vagy letérdel...

2016. nov. 1. 22:09
 7/14 A kérdező kommentje:
5ik! Azt hogy otthon van és pénzelik.
2016. nov. 1. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Konkrétan a szülei tartják el, esetleg a párja? Mer nyilván normális szülők eltartják amíg tanul a gyerekük, vagy amelyik férfi üzletember, sokat keres, és tök fölösleges aza 50-100ezer amit a nő keresne(márha nincs szakmája) akkor értelme sincs dolgoznia, max hobbiból, koncentrálhat a házi munkákra, gyerek nevelés, meg nyilván magával is, szórakozás, nem értem a kérdés lényegét.
2016. nov. 1. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Például engem. Itthon vagyok a két gyerekünkkel. Már ovisok, sulisok, de mivel nincs segítség nem tudok elmenni dolgozni. Szerencsére férjem elég jól keres, hogy ez ne legyen gond.
2016. nov. 2. 07:31
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Engem a ferjem tart el jelenleg mert besokalltam a munkatol, egyszeruen le akartam allni pihenni. Felmondtam, megbeszeltuk es honapok ota itthon vagyok, nyelvtanfolyamokra jarok, egyengetem az eletem, kikapcsoldom es regeneralodom. Neki semmi baja a helyzettel, ahogy nekem sem.

Soha nem kell tole penzt kernem semmire , ezt mindig magatol utalja ho elejen szoval ugyanazokat a dolgokat megvehetem amiket akkor amikor dolgoztam, es ezert iszomyu halas vagyok. Majd visszamegyek dolgozni, de most vettunk egy uj hazat, jelenleg koltozes elott allunk, ugyhogy inkabb erre fokuszalok, de aztan vissza dolgozni. Azert ezt hosszutavon nem tudnam es nem is szeretnem csinalni, leven mindig is dolgoztam, de egyszeruen sok volt.

32/N

2016. nov. 2. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!