Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Minden provokáció nélkül : van közttek olyan, akit eltartanak?
Figyelt kérdés
#jajshs
2016. nov. 1. 21:38
11/14 anonim válasza:
Ha megszületik a babánk, ez lesz. A gyes/gyed gyíkpuki nagyjából, szóval feltehetően, amíg otthon leszek, férjem lesz a főkereső.
12/14 anonim válasza:
Engem a szüleim tartanak el, mert még egyetemre járok, otthon lakok. Persze diákmunkázok mellette, de az lóf-szra sem elég sajnos. :(
13/14 anonim válasza:
Saját szűklátókörűségéről tesz tanúbizonyságot az, aki úgy gondolja, hogy az a nő, akit eltartanak, az kvázi semmit sem csinál és/ vagy prostituálja magát.
Az élet nem fekete meg fehér. Lehet , hogy pár évre szól, vagy egy életszakasz így telik el, nem mindenki érdekből él a partnerével, bár egyeseknek ez tényleg hihetetlen, hiszen nem kapnak így önigazolást a kialakult előítéleteikhez.:)
4#-es voltam.
14/14 anonim válasza:
Engem, támogatta is hogy tanuljak ismét (második szakma + nyelv), minimális pénzt kapok ezért, arra kért hogy azt tegyem el, saját autó alapba. Cserébe viszem az egész háztartást, intézem az ő ügyeit is, mert több időm van mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!