Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire zavar ha egy nő nem főz párkapcsolatban? Ugyanakkor egészséges dolgokat esztek, pl. be vagytok fizetve ebéd menüre, sok zöldség, gyümölcs, "normális" ételeket rendeltek stb?
De végülis nem mindegy, hogy nem tud, vagy csak nem főz? Ugyanaz az eredmény.
Engem az szokott felcseszni, mikor elvárás az is, hogy a nő AKARJON megtanulni főzni, meg a pasi majd TANÍTGATJA. Mert nekik nagyon derogál.
Nem ugyanaz a végeredmény, mert ha tud, akkor szükség esetén főzhet. Nagy különbség.
Én tudok, de magamnak is csak gyorsan elkészíthető dolgokat dobok össze, nem fogok egy kőkorban ragadt pasi kedvéért félnapokat a konyhában robotolni, csak mert az elavult világképébe ez illik bele.
"Nem ugyanaz a végeredmény, mert ha tud, akkor szükség esetén főzhet. Nagy különbség."
Hát figyelj, én nem tudom, hogy itt ki hogy érti azt, hogy "nem tud", szerintem senki nem úgy érti ezt, hogy egy tojást is gyanúsan vizsgál, hogy milyen módon kell feltörni.
Én mindig azt mondom, hogy nem főzök, pedig magamnak rendszeresen grillezek húst, halat, ma pl. krumplit sütöttem, amit instán láttam, de nekem ez nem főzés, sütés.
Egyrészt eddig még élek, tehát el tudom magam látni. (Bár gondolom, nem lenne férfi, aki aggódna, mit eszem, ha ő nem főz rám, csak női dolog aggódni a babucik miatt.)
Másrészt nekem a főzés az nem annyi, hogy ráteszek valamit a grillre, az fizika, hogy megsül. Főzés nekem az, amikor valaki bonyolultabb kajákat készít, kreatívkodik, mindig eltalálja a fűszerezést.
Pl. ha nekem azt mondja valaki, csináljak egy paprikás krumplit vagy gulyáslevest, akkor az nem megy. De mivel nem is eszek ilyeneket, nem is akarom tudni, van más dolgom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!